چهارشنبه 4 شهریور 1405

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

ورزشی وب‌گاه ورزش سه

روبرتو مانچینی، سرمربی پیشین تیم ملی ایتالیا، در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت درباره احتمال بازگشتش به تیم ملی پس از جدایی لوچانو اسپالتی صحبت کرد.

در پنجره موقت ده روزه فیفا برای جام جهانی باشگاه‌ها تیم های انگلیسی نیم میلیارد یورو برای تقویت خود خرج کردند.

رقابت‌های رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد بانوان در رشته تن‌بال به مناسبت گرامیداشت عید غدیر و با حضور 32 ورزشکار برتر کشور برگزار می گردد.

رفیق آنادل، هنرمند دیجیتال، اثر خود به نام "حافظه زنده: مسی - یک گل در زندگی" را معرفی کرد که با استفاده از هوش مصنوعی، گل مورد علاقه مسی در دوران حرفه‌ای‌اش را به تصویر می‌کشد.

نمایش مقتدرانه اسلوونی برابر کوبا در لیگ ملت‌های والیبال 2025؛ کوبا تسلیم شد.

تونی کروس اظهارات جالبی را درباره شیوه کاری سختگیرانه هانسی فلیک و مقایسه آن با رئال مادرید مطرح کرد.

پپ گواردیولا صحبت‌های جالب و جدیدی را در گفتگویی متفاوت مطرح کرده است.

با گذشت دو ماه از انتخابات سرپرست برای فدراسیون سوارکاری فعلا تحرکی برای برگزاری انتخابات دیده نمی شود.

تیم ملی والیبال زنان ایران در آخرین مسابقه خود در دور گروهی جام ملت‌های آسیا مقابل مغولستان سه بر دو مغلوب شد.

پیروزی نفس‌گیر کانادا برابر آلمان در آغاز لیگ ملت‌های والیبال 2025!

میخال پروبیرز از سمتش به عنوان سرمربی تیم ملی لهستان کناره‌گیری کرد.

پیروزی غیرمنتظره آرژانتین برابر فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال!

مدافع میانی تیم ملی والیبال، گفت: شانس با تیم ایران یار نبود و شرایط سالن هم بر عملکرد بازیکنان تاثیرگذار بود.

روبرتو پیاتزا اسامی 14 بازیکن را برای دیدار دوم تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2025 اعلام کرد.

لوییس دیاز تصمیمش را برای ترک لیورپول و پوشیدن پیراهن بارسلونا گرفته است.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: دو تیم ایران و آمریکا کاملا تغییر کرده اند، پس فکر می‌کنم بازی کاملاً متفاوتی خواهیم داشت.