ورزشی وبگاه ورزش سه
ورزشی وبگاه ورزش سه
آندرهآ کامبیاسو از ناراحتی بازیکنان تیم ملی ایتالیا پس از اخراج لوچانو اسپالتی صحبت کرد.
نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز به عنوان اولین لژیونر پینگ پنگ ایران به لیگ چین ترانسفر شد.
گلر جوان پرسپولیس نمیخواهد قافیه را به گلر ملیپوش جدید سرخها ببازد و با انتشار پستی در صفحه شخصیاش از آمادگی خود برای رقابتی جدید خبر داد.
در حالی که طی روزهای اخیر شایعاتی درباره احتمال بازگشت کارتال به فنرباغچه منتشر شده بود، به نظر میرسد غرامت 20 میلیون یورویی مورینیو این ماجرا را به سود پرسپولیس تمام کند.
منابع عربستانی گزارش دادهاند که باشگاه النصر تصمیم گرفته است مبلغ فسخ قرارداد استفانو پیولی را از بودجه فصل آینده خود پرداخت کند.
باشگاه نود ارومیه ادعا کرد که 400 روز دیگر در لیگ برتر حضور خواهد داشت!
مدافع تیم فوتبال ذوب آهن به هواداران این تیم گفت در کنار هم اتفاقاتی خوش رقم خواهند زد.
ریکاردو دوارته مربی و مدرس برجسته پرتغالی دوره پرولاینس ایران را زیر نظر گرفت.
کریستیانو در دوران حرفهای پر افتخار خود، رکوردهای انفرادی بسیاری را به نام خود سند زده است.
برنامه پخش زنده رویدادهای ورزشی امروز ایران و جهان در ادامه قابل مشاهده است.
کریستیانو رونالدو میخواهد تا پایان دوران فوتبالش به دو هدف بزرگ برسد: رسیدن به رکورد هزار گل و قهرمانی در جام جهانی!
وحید امیری در ترافیک وینگرهای پرسپولیس برای پست دفاع چپ در نظر گرفته شده است.
منچستریونایتد حاضر به پذیرش پیشنهاد اینتر برای یوشوا زیرکزی نشده است.
کاسمیرو، هافبک برزیلی منچستریونایتد، معتقد است با عملکرد خود موفق به اثبات تواناییهایش به روبن آموریم شده است.
وینگر جدید پیکان ابراز امیدواری کرد در تیم خودروساز تهرانی بتواند روزهای خوبی را سپری کند.
اشتفان افنبرگ، اسطوره فوتبال آلمان، از صحبتهای یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی این کشور، پس از باخت مقابل فرانسه، انتقاد کرد.