ورزش و جوانان
ورزش و جوانان
کیومرث هاشمی برای عرض تسلیت در منزل شهید حسین امیرعبداللهیان حضور یافت.
کیومرث هاشمی امروز با حضور در منزل سردار شهید موسوی، به پدر این شهید بزرگوار تسلیت گفت.
سید مهدی صدری به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان منصوب شد.
درحالی که از خبر فساد گسترده در فدراسیون فوتبال و حواشی آن چند روزی بیشتر نمیگذرد، حالا دیگر فدراسیونها ورزشی نیز با انتشار اخبار عجیب و غریب دوباره در صدر اخبارند و واقعا هیچکس نمیداند در فدراسیونها چه خبر است!
شهادت سیدابراهیم رئیسی و همراهانش در سانحه سقوط هلیکوپتر در شرایطی رخ داده است که پیش از این، پروازهای برخی مقامات لشکری و کشوری با سوانحی مشابه مواجه شدهاند؛ حوادثی که اغلبشان هم در افکار عمومی ثبت شدهاند و هم - در مواردی - به تقویم رسمی کشور راه یافتهاند.
باشگاه پرسپولیس با همکاری مالکان جدید (کنسرسیوم بانکی) 15 درصد مطالبات بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه را پرداخت کرد.
وزیر ورزش و جوانان به رؤسای فدراسیونها تأکید کرد، در بحث برگزاری مسابقات طبق برنامه پیش بروند. وزیر ورزش و جوانان به رؤسای فدراسیونها تأکید کرد، در بحث برگزاری مسابقات طبق برنامه پیش بروند. به گزارش عرشه آنلاین، نشست وبیناری کیومرث هاشمی با رؤسای فدراسیونهای ورزشی با عنوان «حماسه خدمت بدون وقفه باقی است» امروز در محل وزارتخانه برگزار شد.
اقتصادنیوز: تیم فوتبال پرسپولیس تمرین خود را با یک دقیقه سکوت آغاز کرد.
وزیر ورزش و جوانان در نشست با روسای فدراسیونهای ورزشی، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت رییس جمهور و هیات همراه، تاکید کرد که فعالیتهای ورزشی طبق برنامه ادامه یابد و فدراسیونها در برگزاری مسابقات خللی ایجاد نکنند.
وزیر ورزش عراق به مناسبت شهادت ریاست جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، پیام تسلیتی ارسال کردند.
کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، به روسای فدراسیونها تأکید کرد که در بحث برگزاری مسابقات طبق برنامه پیش بروند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: سعی کردیم در سال 1403 اعتبارات فدراسیونها را افزایش دهیم و هدف این است که ناوگان تجهیزات فدراسیونها بهروز شود.
وزیر ورزش و جوانان گفت: با همین مسیر اقتدار که مقام معظم رهبری برای ما مشخص کردند کارها را جلو میبریم و طبق خط مشی رییسجمهور شهید یک روز هم نباید کار تعطیل شود.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: آقای رئیسی پشت میز نشین نبود و دلش را هم به میز نداده بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، آیت الله «سید ابراهیم رییسی» رییسجمهوری اسلامی ایران عصر امروز در حادثه سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نایل آمد. رییسی برای افتتاح «سد مرزی «قیز قلعهسی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، و بالگرد حامل وی و همراهانش در مسیر بازگشت در «جنگل دیزمار» در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد. آیت الله آل هاشم امام جمعه...