شنبه 3 خرداد 1404

ورزش و جوانان

ورزش و جوانان

وب‌گاه ورزش سه

مدیر تیم ملی والیبال درباره شرایط ملی‌پوشان صحبت کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

خبرگزاری تسنیم

درخشش یکی دو سال اخیر مهدی الفتی در ژیمناستیک (پرش خرک) و کسب نخستین سهمیه ژیمناستیک ایران در المپیک 2024 پاریس، ورزش‌دوستان را برای کسب مدال تاریخی در این رشته ورزشی امیدوار کرده است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی ترامپولین ایران با اشاره به افتخارآفرینی ورزشکاران این رشته در قهرمانی آسیا گفت: استارت این موفقیت‌ها از سال 96 زده شده است.

خبرگزاری ایرنا

ساری - ایرنا - بازسازی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل به عنوان یکی از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به مازندران با تخصیص اعتبار و پیشرفت فیزیکی 75 درصدی، به کارگاه بزرگ سازندگی و عمرانی دولت سیزدهم در مازندران تبدیل شده است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی کشتی آلیش بانوان گفت: استقبال از کشتی آلیش بانوان 2 برابر وزنه‌برداری است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون ناشنوایان که در اعزام تیم‌ها و ورزشکاران ناشنوایان به رویدادهای بین‌المللی ناموفق بوده، به طور قطع نمی‌تواند رویداد بزرگی مثل بازی‌های‌آسیایی را مدیریت کند و به همین دلیل مدیریت برگزاری این رویداد به نهادهای غیرتخصصی دیگر سپرده شده است.

خبرگزاری ایرنا

زنجان - ایرنا - بوکسورهای استان سال گذشته در رده‌های سنی مختلف 22 مدال رنگارنگ را کسب کردند و هیات بوکس استان به عنوان دومین هیات، بیشترین مدال‌ها را در میادین ورزشی برای استان به ارمغان آورد.

خبرگزاری دانشجو

معاون وزارت ورزش و جوانان توضیحاتی درباره تعلل برای ورود VAR ارائه کرد. برنا فیروزی در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم سید ابوالحسن میرواحدی، رئیس اسبق فدراسیون کشتی، اظهار داشت: درگذشت بزرگ‌مرد جامعه ورزش به ویژه کشتی که ورزش اول کشور ما است، تسلیت می‌گویم. او از چهره‌های محبوب و نامدار جامعه کشتی بود و برایش ظلب غفران و رحمت واسعه الهی داریم. در آموزه‌های دینی خود، برای مقبولیت جدا...

خبرگزاری میزان

مراسم تجلیل از مدیران، کارکنان و ورزشکاران شاخص عرصه جمعیت و فرزندآوری با حضور وزیر ورزش و جوانان و به مناسبت روز ملی جمعیت برگزار می‌شود.

وب‌گاه فرارو

پیشکسوت و داور کشتی و نویسنده کتاب «گنجینه فنون کشتی» دار فانی را وداع گفت.

خبرگزاری اکو نیوز

خبرگزاری خبرنگاران جوان