ورزش و جوانان
ورزش و جوانان
سازمان خصوصیسازی اعلام کرد که تغییرات در هیئتمدیره پرسپولیس مورد قبول نبوده است.
معاون سازمان خصوصیسازی اعلام کرد هیچ تغییری در ترکیب هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس صورت نگرفته است.
سازمان خصوصی سازی اعلام کرده که برای انتخاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس باید مجمع فوقالعاده برگزار شود.
تهران - ایرنا - معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: انتخاب ابراهیم شکوری با مطالعه انجام شده و وی سالها در فوتبال و باشگاه پرسپولیس حضور داشته است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت که جلسهای با مدیرعامل پیشین پرسپولیس برای بازگشت به این باشگاه برگزار نشده است.
برکناری رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس جدی شد. برکناری رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس جدی شد. به گزارش عرشه آنلاین، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ظرف روزهای آینده کنار میرود.
فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی با وجود تصویب مصوباتی در جلسه هیئت رئیسه، نامهای با حذف یکی از بندها به وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران از آغاز ثبت نام مرحله دوم آزمون استخدامی طرح شهید «زین الدین» خبر داد.
لیست تیم ملی بسکتبال بازتاب زیادی در جامعه مخاطب این رشته داشته اما مشکلات این رشته دانشگاهی فقط به این فهرست پر حرفوحدیث ختم نمیشود.
تصویری از صحنه برخورد صاعقه به یک بازیکن فوتبال در مستطیل سبز که منجر به مرگ او شد را در ادامه مشاهده کنید.
تهران - ایرنا - معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: بحث زیرساختها در ورزش کشور به برکت انقلاب اسلامی رشد قابل توجهی داشته است و تلاش دولت و وزارت ورزش بر این است که از قهرمانان و افتخارآفرینان حمایت کند.