وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
دبیر ستاد حقوق بشر به سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر هتک حرمت قرآن کریم واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه فرانسه در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت حفظ مناسبات دو کشور بر تقویت آن از مسیر گفتگو، خواستار آزادی زندانیان فرانسه شد.
وزیر امور خارجه فرانسه در گفتگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی با تاکید بر اهمیت روابط تهران و پاریس گفت: فرانسه هیچ دخالتی در امور ایران نداشته است.
وزیرخارجه فرانسه در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان خواستار آزادی زندانیان فرانسه شد.
اقتصادنیوز: قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 5 بهمن ماه صعودی شد.
ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس باز هم درباره اعدام علیرضا اکبری جاسوس این کشور اظهارنظر کرد.
وزارت امور خارجه در بیانیهای برخی اشخاص و نهادهای اتحادیه اروپا و رژیم انگلیس را تحت تحریم قرار داد.
نخستوزیر انگلیس در اظهارات مداخله جویانه خواستار پاسخگویی ایران درباره شرایط مرگ و دفن علیرضا اکبری شد.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیهای تحریمهای جدیدی را علیه تعدادی از نهادها و اشخاص در اتحادیه اروپا و انگلیس اعمال کرد.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیهای از اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهادهای اتحادیه اروپا و رژیم انگلیس خبر داد.
وزارت امور خارجه درخصوص اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهادهای اتحادیه اروپا و انگلیس بیانیه ای منتشر کرد.
جمهوری اسلامی ایران از ابتدای اغتشاشات در ایران اقدام به اعمال تحریمهایی علیه اتحادیه اروپا و انگلیس کرده و قرار است بزودی تحریمهای جدیدی علیه اتحادیه اروپا و انگلیس اعمال کند.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهادهای اتحادیه اروپا و انگلیس خبر داد.
وزارت امور خارجه عنوان کرد: نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را که شامل ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حسابهای بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود، جهت اجرای این تحریمها معمول خواهند داشت.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه ای از اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهادهای اتحادیه اروپا و رژیم انگلیس خبر داد.