وزارت بهداشت
وزارت بهداشت
رئیس جمهور کلمبیا پس از کشتار آوارگان فلسطینی در خیابان الرشید در شهر غزه تمامی معاملات خرید سلاح از اسرائیل را تعلیق کرد.
اقتصادنیوز: معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل گفت: زندگی در غزه با سرعت وحشتناکی در حال نابودی است.
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه گفت که از کشته شدن و زخمی شدن صدها فلسطینی در جریان انتقال کمکها در اوایل امروز «وحشت» کرده است.
وزارت بهداشت غزه از افزایش تعداد شهدای کشتار خیابان الرشید به 104 نفر خبر داد و احتمال افزایش دوباره شهدا را نیز اعلام کرد.
وزارت آموزش و پرورش فلسطین در بیانیهای از شهادت 5424 دانش آموز فلسطینی از آغاز جنگ غزه خبر داد.
یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به حمله اسرائیل به آوارگان فلسطینی در اطراف کاروان کمکرسانی گفت: این یک حادثه جدی است و ما در حال بررسی گزارش ها هستیم.
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به کشتار مردم فلسطین توسط اسرائیل گفت: «زخم غزه از حافظه انسانهای آزاده و ننگ حمایت و سکوت نسبت به کشتار جمعی و نسلکشی از پیشانی مدعیان دروغین حقوق بشر پاک نخواهد شد».
سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت «زخم غزه از حافظه انسانهای آزاده و ننگ حمایت و سکوت نسبت به کشتار جمعی و نسلکشی از پیشانی مدعیان دروغین حقوق بشر پاک نخواهد شد».
اقتصادنیوز: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به بمباران خیابان الرشید غزه اعلام کرد که کشتار فجیع غزه در تاریخ جنایات جنگی بیسابقه است.
وزارت بهداشت غزه از افزایش شهدای کشتار خیابان الرشید به 104 نفر خبر داد و اعلام کرد احتمال افزایش دوباره شهدا وجود دارد.
اقتصادنیوز: وزارت بهداشت غزه از افزایش شهدای کشتار خیابان الرشید به 104 نفر خبر داد و اعلام کرد احتمال افزایش دوباره شهدا وجود دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه در واکنش به کشتار شهروندان فلسطینی در خیابان الرشید غزه اعلام کرد: کشتار فجیع غزه که در تاریخ جنایات جنگی بیسابقه است، در چارچوب جنگ گرسنگی و آوارگی علیه ملت ما صورت میگیرد. جنبش حماس افزود: از اتحادیه عرب و شورای امنیت میخواهیم فوراً تشکیل جلسه داده و این رژیم جنایتکار را ملزم به توقف کشتار...
دکتر رحیم سروری، رییس انستیتو پاستور ایران، واکسن "سالک" را یکی از اولویتهای اصلی این مجموعه در سال آتی معرفی کرده است. او بیان کرده که در حال حاضر در دنیا واکسنی برای این بیماری وجود ندارد و در آیندهای نزدیک اعلام خواهد شد که در چه مرحلهای از فرآیند تولید این واکسن قرار داریم.
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز پنجشنبه در گفتوگو با شبکه خبری الجزیره اعلام کرد: تعداد شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در خیابان الرشید به 104 شهید و 760 زخمی افزایش یافت.
افراد دارای معلولان با وجود مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس یازدهم عملاً دلسوز، حامی و نمایندهای در این مجلس نداشتند. فراکسیون حمایت از معلولانِ مجلس فرمالیته بود و مجلسنشینان به استثنای چند نفر معدود در این سالها نه از مشکلات معلولان مطلع شدند، نه از تجمعات اعتراضی آنها و نه در صورت اطلاع به آن وقعی نهادند.