یک‌شنبه 19 اسفند 1403

وزارت دفاع قرآن سوزی در سوئد توسط افراط گرایان را محکوم کرد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
وزارت دفاع قرآن سوزی در سوئد توسط افراط گرایان را محکوم کرد

سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع حادثه روز گذشته قرآن سوزی در استکهلم پایتخت سوئد توسط افراط گرایان را طی پیامی محکوم کرد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع حادثه روز گذشته قرآن سوزی در استکهلم پایتخت سوئد توسط افراط گرایان را طی پیامی محکوم کرد.

حزب‌الله لبنان: مقامات سوئدی در جنایت هتک حرمت قرآن شریک هستند

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم یُرِیدُونَ لِیُطفِئُوا نُورَ اللَهِ بِأَفوَاهِهِم وَاللَهُ مُتِمُ نُورِهِ وَلَو کَرِهَ الکَافِرُونَ می‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گر چه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید هُوَ الَذِی أَرسَلَ رَسُولَهُ بِالهُدَی وَدِینِ الحَقِ لِیُظهِرَهُ عَلَی الدِینِ کُلِهِ وَلَو کَرِهَ المُشرِکُونَ اوست کسی که فرستاده خود را با هدایت و آیین درست روانه کرد تا آن را بر هر چه دین است فائق گرداند هر چند مشرکان را ناخوش آید

اقدام شنیع و بزدلانه اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد به نام آزادی‌، موجب جریحه دار شدن احساسات میلیونی مسلمان جهان شده است.

اقدامی که نژادپرستانه، خشونت آمیز و تحریک کننده بوده و به معنی صدور مجوز به تحرکات افراط گرایانه و اختلاف افکنانه است.

اگرچه پشت این نوع اقدامات، کاسبان تروریسم و دلالان جنگ به سرکردگی استکبار جهانی برای کشتار بیرحمانه زنانه کودکان و مردمان بیگناه هستند تا با تحمیل جنگ و کینه توزی کارخانه‌های اسلحه سازی و تجارت مرگ را پر رونق نگه دارند اما نمی‌دانند آثار زیانبار و وحشتناک این اقدامات دامن آنها را خواهد گرفت.

سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع ضمن محکومیت شدید این اقدام، به افراد و گروه‌های افراطی و کشورهای حامی این جریانات هشدار داده و اعلام می‌نماید، عواقب تداوم این نوع انحرافات و اقدامات باعث بروز و گسترش تروریسم می‌شود.

از سوی دیگر این سازمان خواستار برخورد قاطع و بدون مماشات با عاملان و آمران آن بوده و از دولتهای مربوطه و دستگاه‌های پیگیری کننده و مدافع حقوق بشری کشورمان خواهان پیگیری جدی و دست یابی به نتایجی هستند که از تکرار این نوع اقدامات جلوگیری نمایند.

در این چارچوب ضمن اعلام هوشیاری به مسلمان جهان مبنی بر آگاهی از توطئه‌های دشمنان اسلام برای ایجاد اختلاف و ارائه تصویری خشونت بار از اسلام، ضمن دعوت برای محکومیت و اعتراض گسترده، خواهان بهره گیری و فرصت سازی از این اقدام شنیع برای تبیین هرچه بیشتر معارف الهی و آموزه‌های قرآنی و تعالیم اسلامی بوده تا جهانیان در وانفسای جهان انسانهای تنها بیش از پیش با دین مبین اسلام آشنا و مانوس شوند.