دوشنبه 15 بهمن 1403

وزارت راه و شهرسازی

وزارت راه و شهرسازی

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص 22.5 درصد از مجموع عوارض صدور پروانه برای بیمه کارگران ساختمانی موافقت کردند.

خبرگزاری مهر

کرج - معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شناسایی 887 نقطه حادثه خیز در کشور گفت: امسال رفع و ایمن‌سازی 450 نقطه در دستور کار قرار گرفته است.

خبرگزاری مهر

نمایندگان مجلس طرح اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی را اصلاح و با اختصاص 22.5 درصد از عوارض پروانه ساخت برای بیمه کارگران ساختمانی موافقت کردند.

وب‌گاه مشرق نیوز

نمایندگان مجلس با اختصاص 22.5 از عوارض پروانه ساخت برای بیمه کارگران ساختمانی موافقت کردند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 22 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح دوفوریتی توقف اجرای ماده (5) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی اصلاحی 5/11/1401 با 185 رأی موافق، 23 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 232 نماینده حاضر در صحن با این اصلاح موافقت کردند. در راستای رفع ایراد بند‌های 1 تا 4 شورای نگهبان، عنوان طرح و ماده واحده...

خبرگزاری مهر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را اصلاح کردند.

وب‌گاه الف

نماینده وزارت راه و شهرسازی گفت: دو هزار و پانصد واحد صنفی مشاور املاک غیر مجاز از اردیبهشت ماه امسال تاکنون در کشور پلمب شد.

خبرگزاری تسنیم

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران با اشاره به تخریب غیراصولی چند ساختمان در منطقه خلازیر از آمادگی برای نظارت بر تخریب ساختمان‌های غیرمجاز خبر داد.

خبرگزاری اکو نیوز

خبرگزاری خبرنگاران جوان

تشدید نظارت ها بر روند ساخت وسازهای غیرمجاز توسط دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله شهرداری‌ها و نظام مهندسی می‌تواند از ساخت واحدهای ناایمن در کشور جلوگیری کند.

خبرگزاری ایرنا

مشهد - ایرنا - نماینده وزارت راه و شهرسازی در کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات گفت: با اقدامات انجام گرفته، شاهد کاهش قابل توجه قیمت مسکن در استان های مختلف نظیر تهران، شهرهای جدید پردیس و پرند و به تبع آن در استان های خراسان رضوی، خوزستان و فارس هستیم.

خبرگزاری تسنیم

وزیر راه و شهرسازی طی حکمی اعضای قرارگاه اربعین حسینی این وزارتخانه را منصوب کرد. حسین مذنب به عنوان دبیر این قرارگاه مسئول پیگیری امور شد.