وزارت صنعت
وزارت صنعت
آخرین مهلت ثبتنام در طرح یکپارچه عرضه خودروهای تخصصی که از روز 16 فروردین ماه سامانه آن بازگشایی شده بود، پایان امروز (18 فروردین ماه) به اتمام میرسد.
اقتصادنیوز: ثبتنام در طرح یکپارچه عرضه خودروهای تخصصی پایان امروز (18 فروردین ماه) به اتمام میرسد.
اقتصادنیوز: به دنبال نامه معاون اول رئیسجمهور خطاب به شورای رقابت درباره مصوبه قیمتگذاری خودرو، وزارت صمت برای همکاری با شورای رقابت در این موضوع اعلام آمادگی کرد.
تسنیم نوشت: به دنبال نامه معاون اول رئیسجمهور خطاب به شورای رقابت درباره مصوبه قیمتگذاری خودرو، وزارت صمت برای همکاری با شورای رقابت در این موضوع اعلام آمادگی کرد.
ارزیابی بازار خودروهای وارداتی از تداوم روند کاهش قیمت در این بازار حکایت دارد. پرونده وارداتیها در آخرین روزهای سال گذشته با افت قیمت بسته شد و با شروع به کار سال جدید بازار شکل کاهشی خود را حفظ کرد.
مدیرکل دفتر لوازم خانگی وزارت صمت با اشاره به رشد 24 درصدی صادرات لوازم خانگی در سال 1401 اعلام کرد: حدود 30 میلیون دلار صادرات یخچال داشتیم.
به گفته فعالان بازار خودرو نوسان نرخ دلار در هفتههای اخیر یکی از دلایلی است که کاهشی شدن بازار وارداتیها را به همراه داشته است.
درپی نامه معاون اول رئیسجمهور خطاب به شورای رقابت درباره مصوبه قیمتگذاری خودرو، وزارت صمت برای همکاری با شورای اعلام آمادگی کرد.
وزارت صمت به دنبال نامه معاون اول رئیسجمهور خطاب به شورای رقابت درباره مصوبه قیمتگذاری خودرو، برای همکاری با شورای رقابت در این موضوع اعلام آمادگی کرد.
در حالی معاون اول رئیس جمهور دیروز در نامه ای خواستار عدم تغییر قیمت خودرو شد که همین سناریو در آبان 1400 نیز تکرار شده و رئیس جمهوری دستور به بازگشت قیمتهای مصوب ستاد تنظیم بازار داده بود.
اقتصادنیوز: ارزیابی بازار خودروهای وارداتی از تداوم روند کاهش قیمت در این بازار حکایت دارد. پرونده وارداتیها در آخرین روزهای سال گذشته با افت قیمت بسته شد و با شروع به کار سال جدید بازار شکل کاهشی خود را حفظ کرد.
وزارت صمت اعلام کرده که آماده است تا با شورای رقابت همکاری کند تا درباره افزایش قیمت خودرو به نتیجه مناسبی برسند که به نفع تولیدکنندگان و خریداران خودرو باشد.