وزارت نیرو
وزارت نیرو
رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به روند افزایشی دما در کشور از صرفهجویی و مدیریت بهینه منابع بهعنوان مهمترین راهکار عبور از بحران کمآبی یاد کرد و گفت: بارورسازی ابرها راهحل اصلی مقابله با خشکسالی نیست.
عضو شورای شهر تهران خواستار راهاندازی پویش مردمی گزارش تخلفات هدررفت آب با همکاری شهرداری و وزارت نیرو شد تا از اتلاف این موهبت الهی جلوگیری شود.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خطاب به سران کشورها بخصوص سران کشورهای عربی و اسلامی گفت: امروز غزه در آتش خون بی تفاوتی شما میسوزد، این مظلومیت را ببینید و اقدام کنید و گرنه ننگ تاریخی بر شما باقی خواهد ماند.
سخنگوی صنعت آب گفت: برداشت آب برای آبیاری فضای سبز شهری از منابع زیرزمینی تهران موجب برهم خوردن تعادل آبخوان میشود، باید این رویه متوقف شود.
معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: امسال شاهد افزایش 5 برابری کشفیات نسبت به سال گذشته بودیم که برای گزارشدهندگان نیز پاداشهایی تا سقف 200 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد صادقی در سیصد و چهل و چهارمین جلسه شورا ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در پیام اخیرشان گفت: پیام مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین روز شهادت جمعی از هم میهنان عزیزمان که در میان آنان سرداران با کفایت نظامی هم قرار داشتند، اگرچه از لحاظ کمیت پیام بلندی نبود و کمتر از 440 کلمه بود، اما از ابعاد مختلف دارای اهمیت و قابل تامل و از این منظر...
مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از کاهش چشمگیر مصرف برق در پی تعطیلی روز چهارشنبه (اول مرداد) خبر داد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با هشدار نسبت به فرونشست زمین در تهران گفت: فرونشست سالانه چند ده سانتیمتر در پایتخت، زنگ خطری جدی برای منابع آبی و محیطزیست است.
وزیر نیرو با بیان اینکه تعطیلات اخیر 418 هزار مترمکعب صرفهجویی آبی داشت، گفت: همراهی مشترکان خانگی با صنعت آب و برق نقشی کلیدی در عبور بدون چالش از فصل گرم دارد.
وزیر نیرو با بیان اینکه همراهی مشترکان خانگی با صنعت آب و برق نقشی کلیدی در عبور بدون چالش از فصل گرم و تأمین حداکثری آب و برق بخش های مختلف دارد. گفت: تعطیلات اخیر 418 هزار مترمکعب صرفهجویی آبی داشت.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: برای عبور از بحران فعلی آب، نیاز به هماهنگی فوری و همهجانبه میان نهادهای اجرایی وجود دارد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تعطیلی ادارات به عنوان آخرین راهکار و با هدف مدیریت مصرف انرژی اجرا شده است؛ هرچند میزان صرفهجویی کمتر از انتظار بوده اما همچنان قابلتوجه است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر از کاهش چشمگیر مصرف برق در پی تعطیلی رسمی روز چهارشنبه هفته گذشته خبر داد و گفت: این کاهش معادل یک و نیم برابر تولید نیروگاه اتمی بوده است.
وزیر نیرو گفت: تعطیلات اخیر 418 هزار مترمکعب صرفهجویی آبی به همراه داشت.