وزارت ورزش و جوانان
وزارت ورزش و جوانان
وزیر ورزش و جوانان از مسئولان فدراسیون فوتبال خواست برای برپایی اردو در کیش با حضور چند تیم برنامه ریزی کنند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: انتخابات کمیته ملی المپیک قطعا هفته اول بهمن برگزار می شود و از دهه اول آذر فرایند ثبت نام آغاز می شود.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: بخشی از مطالبات فدراسیون باقی مانده که در اسرع وقت آن را پرداخت میکنیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: فلسفه تشکیل کمیسیون ورزشکاران این است که صدای ورزشکاران شنیده و مسائل آنها بررسی و رسیدگی شود.
تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: مبالغی که به عنوان پاداش به افتخارآفرینان المپیکی و پارالمپیکی قول داده بودیم، در کمترین زمان پس از پایان بازیها به حساب آنها واریز شد.
اعزام تیم ملی پرورش اندام به مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل شرایط امنیتی کشور لبنان لغو شد.
وزیر ورزش و جوانان از مسئولان فدراسیون فوتبال خواست برای برپایی اردو در کیش با حضور چند تیم برنامه ریزی کنند.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اهمیت برگزاری بازیهای تدارکاتی برای تیم ملی فوتبال از مسوولان فدراسیون خواست تا برای برپایی اردو در کیش با حضور چند تیم برنامه ریزی کند.
کیش - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: همکاری های میان مشترک این وزارتخانه و منطقه آزاد کیش برای تقویت زیر ساخت های ورزشی به ویژه ایجاد کمپ های ورزشی بیشتر می شود.
تهران - ایرنا - فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، اعزام تیم ملی پرورش اندام به مسابقات آسیایی لبنان را لغو و دلیل آن را شرایط امنیتی کشور میزبان اعلام کرد.
اعزام تیم ملی پرورش اندام به مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل شرایط امنیتی کشور لبنان لغو شد.
تهران - ایرنا - انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک امروز (جمعه) آغاز شد و ملیپوش المپیکی کشتی کشورمان نخستین رای را به صندوق انداخت.