سه‌شنبه 22 اردیبهشت 1405

وزارت ورزش و جوانان

وزارت ورزش و جوانان

خبرگزاری مهر

در دومین نشست تخصصی با فدراسیون‌ها، فدراسیون جودو میهمان وزارت ورزش بود و در این جلسه درخصوص وضعیت و شرایط رشته جودو برای حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا گفتگو شد.

وب‌گاه ورزش سه

زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام مشخص شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام زمان مجمع انتخاباتی این فدراسیون را مشخص کرد.

خبرگزاری تسنیم

زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام مشخص شد.

خبرگزاری مهر

هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام زمان مجمع انتخاباتی این فدراسیون را مشخص کرد.

خبرگزاری مهر

نشست تخصصی 2 فدراسیون والیبال و جودو امروز سه‌شنبه یازدهم دی‌ماه با حضور دکتر احمد دنیامالی در محل وزارتخانه برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: این انتظار را داریم که تیم ملی والیبال در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا عنوان قهرمانی‌اش را تکرار کنند، اما شرایط سخت است و رقیب قدرتمندی مثل ژاپن داریم.

خبرگزاری مهر

زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

با اعلام معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، مجمع انتخابات هیات استان کرمان به طور رسمی باطل شد.

وب‌گاه فرارو

مهدی ساریجلو، عضو تیم ملی کشتی ازاد ایران در جام جهانی 2000 آمریکا درگذشت.

خبرگزاری مهر

با وجود این که سازمان لیگ اعلام کرده از برگزاری بازی استقلال و سپاهان در ورزشگاه آزادی فقط استقبال می کند، یک مقام ارشد ورزش بر برگزاری این دیدار در این ورزشگاه تاکید کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

سازمان لیگ فوتبال از برگزاری دیدار استقلال و سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادی استقبال کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد که از برگزاری مسابقه استقلال و سپاهان اصفهان در هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی استقبال می‌کند.

خبرگزاری تسنیم

سازمان لیگ فوتبال ایران درباره برگزاری دیدار استقلال - سپاهان در هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور بیانیه‌ای صادر کرد.

خبرگزاری مهر

سازمان لیگ فوتبال ایران از برگزاری مسابقه استقلال و سپاهان اصفهان در هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی استقبال می کند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محسن معتمدکیا، مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، در گفت‌وگویی با رادیوتهران خود به موضوعات مختلفی از جمله برگزاری مسابقات ورزشی در ساعات روز به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و همچنین برنامه‌ریزی‌های وزارت ورزش برای بازی‌های آسیایی ناگویا 2026 و المپیک 2028 لس آنجلس پرداخت. برگزاری مسابقات در ساعات روز برای صرفه‌جویی در انرژی معتمدکیا در این...