یک‌شنبه 1 شهریور 1405

وزارت ورزش

وزارت ورزش

وب‌گاه ورزش سه

حسن روشن یکی از اولین کسانی بود که بیمه ورزشکاران را از طریق وزارت ورزش دریافت کرد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

موسسات نیکوکاری، سازمان های مردمی یا در لفظی شناخته شده تر خیریه ها، مجموعه هایی هستند که به دلیل ماهیت فعالیت و حجم بالای ورود و خروج نقدینگی به آن، مستعد شکل گیری فسادهای بزرگی هستند. به این اعداد دقت کنید. هم اکنون 6 هزار موسسه خیریه در سراسر ایران مشغول فعالیت هستند که همگی در کنار هم رقمی حدود 40 هزار میلیارد تومان گردش مالی سالانه را محقق می کنند.

وب‌گاه فرارو

وزارت ورزش به حواشی انتقال بیرانوند به استقلال واکنش نشان داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصاد 100 نوشت: موسسات نیکوکاری، سازمان های مردمی یا در لفظی شناخته شده تر خیریه ها، مجموعه هایی هستند که به دلیل ماهیت فعالیت و حجم بالای ورود و خروج نقدینگی به آن، مستعد شکل گیری فسادهای بزرگی هستند. به این اعداد دقت کنید. هم اکنون 6 هزار موسسه خیریه در سراسر ایران مشغول فعالیت هستند که همگی در کنار هم رقمی حدود 40 هزار میلیارد تومان گردش مالی سالانه را محقق می کنند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

وزارت ورزش و جوانان وارد ماجرای جنجالی علیرضا بیرانوند شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

ستایشی گفت: بر این اعتقاد استوار هستیم که قوه قضائیه باید پرچم دار آزادی های مشروع باشد. طی دستوری به پژوهشگاه قوه قضائیه ابلاغ شده که کار اندیشه ای لازم برای مسئله آزادی های مشروع انجام دهند.

خبرگزاری مهر

کاپیتان پیشین تیم ملی والیبال با بیان اینکه باید متن مصوبه فدراسیون جهانی والیبال برای ایران در هفته سوم لیگ ملتها به زبان انگلیسی منتشر شود، از سفر مسئولان فدراسیون به آمریکا انتقاد کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

زمان برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران که قرار است با حضور رئیس جمهور برگزار شود، مشخص شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: نقل و انتقالات در فوتبال مربوط به باشگاه‌ها است و باشگاه‌ها باید سقف بودجه را رعایت کنند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مراسم رونمایی از بیمه جامع ورزشکاران کشور با حضور معاونین وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری تسنیم

زمان برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران که قرار است با حضور رئیس جمهور برگزار شود، مشخص شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

صادق بیگدلی گفت: تیم ملی والیبال نشسته به سهمیه پارالمپیک دست پیدا کرده و همین امر یک نقطه امنی برای ما به وجود آورده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

بیمه ورزشکاران کشور که سال ها منتظر آن بودند امروز در هتل ملی المپیک رونمایی شد.