وزارت ورزش
وزارت ورزش
محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک ایران در دیدار با عباس ناطق نوری رییس فدراسیون انجمنهای ورزشی از برنامههای رشته المپیکی انجمن بیسبال حمایت کرد.
مدیرعامل هلدینگ راه وشهرسازی گفت: بخش غربی ورزشگاه که شامل 9 زونکن است کامل بازسازی شده و تا چند روز آینده به بهره برداری میرسد.
سرپرست کمیته فنی فدراسیون کاراته گفت، آدم بیکاری نیست که فقط به صرف حضور مسئولیت این کمیته را پذیرفته باشد.
انجمن صنفی کارفرمایان ورزشی باشگاهداران تهران از احمد سعادتمند مدیرعامل سابق باشگاه استقلال که در بستر بیماری است عیادت کردند.
معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان از سیاست این وزارتخانه برای توسعه ورزش زورخانهای در سطح جهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی کارفرمایان ورزشی باشگاه داران تهران، همزمان با خجسته میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز مرد جمعی از اعضای انجمن صنفی کارفرمایان ورزشی باشگاهداران استان تهران به عیادت احمد سعادتمند، مدیرعامل سابق و پیشکسوت نامدار ورزش کشوررفتند. در این دیدار که با حضور کاوه صدقی رئیس، حسن آقابیگ دبیر، بهروز جلالی مشاور انجمن، و علی رحمانیون کارشناس ورزش وزارت...
نکته جالب توجه در ترکیب هیات مدیره شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، توجه وزیر ورزش و جوانان به یک مدیر ورزشی و استفاده از او بود.
معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در جمع قهرمانان کاراته، گفت: پیگیر سالن اختصاصی برای کاراته تا پیش از سال جدید خواهم بود.
پاداش قهرمانی ملیپوشان کاراته برای نایب قهرمانی در مسابقات جامجهانی پرداخت شد.
پاداش قهرمانی ملیپوشان کاراته برای نایب قهرمانی در مسابقات جامجهانی پرداخت شد.
معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: پیگیر سالن اختصاصی برای کاراته تا پیش از سال نو خواهم بود.
معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: پیگیر سالن اختصاصی برای کاراته تا پیش از سال نو خواهم بود.
دارنده نشان طلای پارالمپیک با بیان اینکه رئیس فدراسیون دوومیدانی قهرمان بزرگی در این رشته است، گفت: من سلسله مراتب سازمانی را کامل میدانم، اما مصاحبه سخنگوی فدراسیون کمی عجولانه بود.
به گفته معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، تمام روند برگزاری انتخابات در مهلت 65 روزه باید انجام گیرد.
رئیس فدراسیون ووشو گفت: با مسابقات مهمی که در سال 2025 داریم، تیمهای خودمان را برای حضور در ناگویا عیارسنجی خواهیم کرد.
مذاکرات فدارسیون فوتبال تونس و کارلوس کیروش به دلیل درخواست مالی بالای سرمربی پرتغالی متوقف شد.