وزارت ورزش
وزارت ورزش
با حکم وزیر ورزش وجوانان، سید روحالله حسینی به عنوان سرپرست فدراسیون بوکس منصوب شد.
در شرایطی که فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی در امور خود مانده، حالا باید چند رشته دیگر را نیز مدیریت کند.
قم - رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تبریک برد غرور آفرین تیم ملی در بازی اخیر خود، این پیروزی را سبب شادی مردم و شکل گیری انسجام ملی ارزیابی کرد.
معاون توسعه منابع و مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان از اردوی تیم ووشو جوانان بازدید کرد.
رشته هاکی روی یخ با تصمیم وزارت ورزش و جوانان از فدراسیون اسکیت منتزع و به زیر مجموعه فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی ملحق شد.
با تصمیم وزارت ورزش و جوانان رشته هاکی روی یخ از فدراسیون اسکیت منتزع و به زیر مجموعه فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی ملحق شد.
تهران - ایرنا - رشته هاکی روی یخ با تصمیم وزارت ورزش و جوانان از فدراسیون اسکیت منتزع و به زیر مجموعه فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی ملحق شد.
با تصمیم وزارت ورزش و جوانان رشته هاکی روی یخ از فدراسیون اسکیت منتزع و به زیر مجموعه فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی ملحق شد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: انتظارمان از تیم فوتبال امید متفاوت است و از تیم امید انتظار کسب سهمیه و مدالآوری داریم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه این کمیته باید به تعهدات 18 میلیاردی دوره قبل رسیدگی کنیم در مورد دیگر موارد از جمله تیم ملی و امید فوتبال توضیح داد.
معاون توسعه منابع و مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان از اردوی تیم ووشو جوانان بازدید کرد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: تعهد 17- 18 میلیاردی از قبل باقی مانده که طبیعی است که در هر بخشی از تعهدات به دوره بعد موکول شود.
وزیر ورزش و جوانان در حکمی سید روح اله حسینی را به عنوان سرپرست فدراسیون بوکس انتخاب کرد.