شنبه 15 آذر 1404

وزنه برداری

وزنه برداری

خبرگزاری مهر

نفرات دعوت شده به آخرین اردوی آماده سازی تیم ملی وزنه‌برداری برای رقابت‌های جهانی تاشکند معرفی شدند

خبرگزاری خبرنگاران جوان

محمدحسین برخواه، سرمربی تیم ملی وزنه برداری نام 12 ملی پوش را برای حضور در رقابت‌های جهانی تاشکند اعلام کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی وزنه برداری 12 وزنه بردار را برای حضور در مسابقات جهانی ازبکستان به اردو دعوت کرد.

خبرگزاری دانا

آخرین اردوی تیم ملی وزنه برداری در آزادی برای افتخارآفرینی در مسابقات قهرمانی جهان آغاز می شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

قهرمان سابق تیم ملی وزنه برداری درباره آخرین وضعیت این رشته توضیحاتی را بیان کرد.

خبرگزاری تسنیم

علی داوودی، دارنده مدال نقره وزنه برداری در المپیک توکیو از کاندیداتوری انتخابات کمیسیون ورزشکاران انصراف داد.

خبرگزاری میزان

قهرمانان رشته‌های مختلف ورزش ایران در حاشیه انتخابات کمیشیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

خبرگزاری ایسنا

قهرمان وزنه برداری المپیک لندن گفت: خروجی کمیسیون ورزشکاران در دوره قبل صفر بود و فرصت هایی که وجود داشت از دست رفت.

خبرگزاری دانا

قهرمان سابق وزنه برداری جهان و المپیک گفت: مرادی اگر دلش به حال وزنه‌برداری سوخته و پدر این خانواده هست، باید منش خود را تغییر دهد.

خبرگزاری تسنیم

قهرمان وزنه‌برداری المپیک لندن گفت: خروجی کمیسیون ورزشکاران در دوره قبل صفر بود و فرصت‌هایی که وجود داشت از دست رفت.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مشاور رئیس کمیته ملی المپیک و دارنده مدال طلای المپیک و جهان در رشته وزنه‌برداری، گفت: امیدوارم ورزشکارانی که حق رای دارند در انتخاب خود دقت عمل بالایی داشته باشند تا دیگر شاهد اتفاقات دوره قبلی کمیسیون ورزشکاران نباشیم.

خبرگزاری ایسنا

ملی پوش وزنه برداری ایران گفت: نتیجه لیگ برتر قدم مثبتی برایم جهت حضور در مسابقات قهرمانی جهان بود و علاوه بر کسب مدال نگاهی هم به شکستن رکورد های جهان دارم.

خبرگزاری ایسنا

سرمربی تیم وزنه برداری فولاد خوزستان با بیان این‌که از همان ابتدا هدف‌مان این بود که تیمی را ببندیم که در شان خوزستان و باشگاه فولاد باشد، گفت: یوسفی در فوق سنگین قصد رکورد شکنی نداشت ولی او را آماده رکوردشکنی با پیراهن فولاد کردیم.