وزیر بهداشت
وزیر بهداشت
اقتصادنیوز: رکسانا مهران که در سال 2000 از بنیانگذاران بنیاد تحقیقات قلب و عروق (Cardiovascular Research Foundation) در نیویورک بود، رئیس انجمن قلب آمریکا شد.
وزیر بهداشت گفت: امروز در بسیاری از مناطق کشور، با کمبود متخصص، بیهوشی، زنان، کودکان و سایر تخصصهای پایه مواجهیم.
ظاهراً فرقی ندارد، شما دانشآموز باشید یا در یکی از بالاترین مقاطع تحصیلی، دانشجو، تعویق آزمون همیشه مطالبهست.
بنا به توصیه وزیر بهداشت، بهتر است مردم در این روزها از موجهه طولانی مدت با نور خورشید پرهیز کرده و یا در صورتی که این مسئله اجتنابپذیر نیست، حتما از کلاه و دستکش و عینک استفاده کنند.
در مجموع تمامی خدمات درمانی که باید انجام میشد شامل رسیدگی، اقدامات لازم جراحی، عمل، آی سی یو و رسیدگیهای کلی برای مجروحان این حملات، کاملاً و در اسرع وقت انجام شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام آنچه که در فضای مجازی در خصوص آلودگی آب یا شیوع بیماریهای جدید، شایع شده واقعیت ندارد.
وزیر بهداشت گفت: آییننامه توزیع اینترنتی دارو نهایی شده و امیدواریم در آیندهای نزدیک به تصویب هیات دولت برسد و روند اجرایی آن آغاز شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام آنچه که در فضای مجازی در خصوص آلودگی آب یا شیوع بیماریهای جدید، شایع شده واقعیت ندارد.
وزیر بهداشت گفت: در مورد آب هم در فضای مجازی شایعاتی انتشار یافته مبنی بر اینکه برخی آبها آلوده است یا مشکلی دارد. طبق بررسیهایی که همکارانم در بخش آب شرب دارند هیچ مشکی گزارش نشده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رد شایعات مربوط به آلودگی آب و شیوع برخی بیماریهای فصلی یا همهگیر، گفت: کیفیت آب مشکلی ندارد و هیچ بیماری فصلی یا همهگیری در کشور مشاهده نشده است.
محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه هیئت دولت در شب خبرنگاران گفت: مجروحان جنگ 12 روزه در سراسر کشور حدوداً 5700 نفر بود که حدود 60 نفر هنوز کارهای بستری و درمانی شان در حال انجام است.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در نامهای صریح خطاب به آنتونیوگوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، نسبت به سکوت و بیعملی این سازمان در قبال جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در غزه هشدار داد.
جمعی از نمایندگان در تذکر به وزرای ارتباطات و اطلاعات، بر لزوم جلوگیری از سوءاستفاده اتباع بیگانه و عوامل صهیونیستی از سیم کارتهای اجارهای تاکید کردند.
جمعی از نمایندگان در تذکر به وزرای ارتباطات و اطلاعات، بر لزوم جلوگیری از سوءاستفاده اتباع بیگانه و عوامل صهیونیستی از سیم کارتهای اجارهای تاکید کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با صدور نامهای فوری خطاب به نهادهای بینالمللی، خواستار مداخله بشردوستانه فوری، قاطع و هماهنگ برای توقف فجایع انسانی در نوار غزه شد.
اقتصادنیوز: علی اکبر علی زاده برمی نماینده دامغان به همراه 56 نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس جمهور و وزیر ارتباطات بر ضروت بستن پلتفرمهای خارجی از جمله واتس اپ به دلیل همکاری با دشمن در عملیات جاسوسسی از کاربران و نقش هدایتی در ترور به خصوص در ایام 12 روزه جنگ تاکید کردند.