دوشنبه 5 آبان 1404

وزیر راه: پروژه پل سه راه جویبار به زودی بهره‌برداری می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
وزیر راه: پروژه پل سه راه جویبار به زودی بهره‌برداری می‌شود

ساری - وزیر راه و شهرسازی از تسریع روند اجرای طرح پل سه راه جویبار خبر داد و گفت: پروژه به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

ساری - وزیر راه و شهرسازی از تسریع روند اجرای طرح پل سه راه جویبار خبر داد و گفت: پروژه به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادق صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از پروژه پل سه راه جویبار ساری از تسریع روند اجرای این طرح خبر داد و اعلام کرد: پروژه به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه در کاهش ترافیک محور ارتباطی مرکز استان مازندران به استان گلستان، گفت: این مسیر از پرترافیک‌ترین محورهای شمال کشور است و این پروژه یکی از طرح‌های ضروری و مورد نیاز مردم منطقه محسوب می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران، پروژه با سرعت بیشتری پیش می‌رود و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد گشایش‌های جدی در تردد مردم باشیم.

صادق همچنین از درایت و همراهی مردم و مسئولان استان مازندران در پیشبرد طرح‌های عمرانی قدردانی و تأکید کرد: تداوم این همکاری‌ها می‌تواند روند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در شمال کشور را با شتاب بیشتری دنبال کند.

وی گفت: این پل، یکی از پروژه‌های مهم استان مازندران است که انتظار می‌رود با بهره‌برداری آن، هم زمان سفر کاهش یابد و هم بار ترافیکی محورهای مواصلاتی منطقه به شکل قابل توجهی کم شود.