وسایل ممنوعه در کنکور را بشناسید / از موبایل خاموش تا گلسر فلزی
همراه داشتن هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار، تلفن همراه «حتی به صورت خاموش»، وسایل فلزی مانند گلسر و تل و پاککن های هوشمند در کنکور ممنوع است.
همراه داشتن هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار، تلفن همراه «حتی به صورت خاموش»، وسایل فلزی مانند گلسر و تل و پاککن های هوشمند در کنکور ممنوع است.
به گزارش خبرنگار مهر، آزمون اختصاصی هر یک از گروههای آزمایشی در تاریخهای اعلام شده به شرح ذیل در 417 شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.
تاریخ برگزاری آزمون گروههای آزمایشی
گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی: صبح چهارشنبه 14 تیر 1402
گروه آزمایشی علوم انسانی: صبح چهارشنبه 14 تیر 1402
گروه آزمایشی هنر: بعدازظهر چهارشنبه 14 تیر 1402
گروه آزمایشی علوم تجربی: صبح پنجشنبه 15 تیر 1402
گروه آزمایشی زبانهای خارجی: بعدازظهر پنجشنبه 15 تیر 1402
تذکر خیلی مهم: درهای ورود به حوزههای امتحانی در روزهای امتحان، در نوبت صبح رأس ساعت 7:30 صبح و در نوبت عصر رأس ساعت 14 (دو بعدازظهر) بسته خواهد شد. لذا لازم است داوطلبان قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی حاضر باشند.
برای حضور در جلسه آزمون لازم است کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوط، کارت ملی یا شناسنامه عکسدار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاک کن، مداد تراش و سنجاق همراه داشته باشید. کارت شرکت در آزمون باید در ابعاد نصف کاغذ A4 پرینت شود و از تغییر اندازه آن به ابعاد مختلف خودداری شود.
داوطلبان دارای معلولیت بینایی متوسط و خفیف می توانند دستگاه بهدید و یا درشت بین بدون حافظه همراه داشته باشند.
از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، وسایل محاسباتی و هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار (از قبیل پیجر، تلفن همراه «حتی به صورت خاموش»، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند و..).، جزوه، کتاب، ماشین حساب، هرگونه یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری کنند.
درصورت همراه داشتن وسایل ذکر شده و تحویل آنها به هنگام ورود به محل حوزه، حوزه برگزاری هیچگونه مسئولیتی در قبال مفقود شدن یا آسیب دیدن وسایل مذکور، نخواهد داشت.
یادآوری بسیار مهم: همراه داشتن هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار (از قبیل پیجر، تلفن همراه «حتی به صورت خاموش»، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند و...)، در جلسه آزمون، علاوه بر اینکه موجب محرومیت از گزینش در آزمون می شود، به عنوان تقلب و تخلف نیز تلقی شده و با داوطلبان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری رفتار خواهد شد.
ه - مواردی از قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری
ماده 5 - تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف) ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی نظمی در برگزاری آزمون شود یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی (حتی بصورت خاموش) و دستگاه های حافظه دار.
ج) استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه دار.
ماده 6 - هیأت های رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازات های زیر را درباره متخلفان دارند:
الف - در مورد مشمولان بند (الف) ماده 5: اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذیربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.
ب - در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده 5: محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.