دوشنبه 12 آبان 1404

وقوع زلزله پرتلفات در افغانستان

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
وقوع زلزله پرتلفات در افغانستان

منابع محلی می‌گویند که در پی زمین‌لرزه بامداد دوشنبه، دست‌کم یازده تن جان باخته و نزدیک به 200 تن زخمی شده‌اند.

وزارت بهداشت دولت طالبان اعلام کرد که زمین‌لرزه شب گذشته در ولایت سمنگان 11 کشته و 260 زخمی برجا گذاشته است.

«شرافت زمان»، سخنگوی وزارت بهداشت طالبان، روز دوشنبه، 12 آبان، افزوده است که تیم‌های نجات در حال کار هستند و آمار ممکن است تغییر کند.

در همین حال، منابع از جان باختن شش تن در ولایت بلخ و زخمی شدن حدود 70 تن در این ولایت خبر داده‌اند. آمار نهایی از تلفات زمین‌لرزه شب گذشته هنوز روشن نشده است.

منابع می‌گویند که در این زمین‌لرزه، شاهراه سمنگان - بلخ در مسیر تنگه تاشقرغان مسدود شده و شماری از مسافران در این مسیر جان باخته‌اند.

گفته می‌شود سنگ‌ها در تنگه فروریخته و خودروها را زیر گرفته است.

همچنین مغازه‌هایی که در این مسیر وجود داشتند، از بین رفته‌اند.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 6.3 ریشتر حوالی ساعت 12:59 در شهرستان خُلم بلخ رخ داد و شدت آن در بیشتر ولایت‌ها، از جمله کابل، احساس شد.

این زمین‌لرزه به بزرگی 6.3 ریشتر حوالی ساعت 12:59 شب دوشنبه در شهرستان خلم ولایت بلخ و بخش‌هایی از شمال افغانستان به وقوع پیوست و در ولایت‌های کابل، بغلان سمنگان، سرپل و کندز نیز احساس شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.