دوشنبه 27 بهمن 1404

ونزوئلا

ونزوئلا

خبرگزاری میزان

نیرو‌های نظامی آمریکا روز شنبه با حمله به اقامتگاه نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در کاراکاس، وی را بازداشت و به زندان نیویورک انتقال دادند. آمریکا دلیل بازداشت مادورو را قاچاق مواد مخدر به این کشور اعلام کرد. موضوعی که رئیس جمهور ونزوئلا و مقامهای کاراکاس پیش از این آن را رد کرده بودند.

خبرگزاری دانشجو

رویترز امروز نوشت: صادرات نفت ونزوئلا در پی تهاجم آمریکا و ربایش رئیس‌جمهور این کشور اکنون قطع شده است.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه تابناک

لئوناردو دی‌کاپریو به‌خاطر تحولات اخیر در ونزوئلا نتوانست در مراسم اعطای جوایز جشنواره بین‌المللی فیلم پالم اسپرینگز حضور یابد و این رویداد امسال کمی کم‌ستاره‌تر برگزار خواهد شد.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه عصر ایران

مراسم اعطای جوایز جشنواره بین‌المللی فیلم پالم اسپرینگز امسال کمی کم‌ستاره‌تر برگزار خواهد شد؛ چراکه لئوناردو دی‌کاپریو به‌دنبال تحولات اخیر و ونزوئلا قادر به حضور در مراسم نشد.

خبرگزاری دانشجو

مقایسه‌ای میان ایران و ونزوئلا نشان می‌دهد که تهدید‌های آمریکا بیش از آن‌که واقعی باشند، جنگ روانی‌اند؛ چراکه تفاوت‌های عمیق تاریخی، جمعیتی، اعتقادی و نظامی، هرگونه خیال تجاوز بی‌هزینه به ایران را باطل می‌کند.

وب‌گاه عصر ایران

عضو‌جبهه پایداری در فرسته ای در شبکه اجتماعی نوشت: مادورو به عنوان قهرمان ملی به ونزوئلا برمی گردد و "جوانان انقلابی آمریکا" ترامپ را به زباله دان تاریخ می اندازند.

خبرگزاری اکو نیوز