ویرایش جدید رساله عملیه آیتالله شبیری زنجانی منتشر شد

کتاب «المسائل الشرعی» رساله عملیه آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی به زبان عربی، با ویرایش و اصلاحات، همراه با نسخه بهروز نرمافزار «المسائل الشرعی» تجدید چاپ شد.
کتاب «المسائل الشرعی» رساله عملیه آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی به زبان عربی، با ویرایش و اصلاحات، همراه با نسخه بهروز نرمافزار «المسائل الشرعی» تجدید چاپ شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «المسائل الشرعی» رساله عملیه آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی به زبان عربی، با ویرایش و اصلاحات، تجدید چاپ شد. همچنین نرمافزار «المسائل الشرعی» نیز بهروزرسانی شده است. این نرم افزار از اپ استورهای ایرانی قابل دریافت است. انتشارات مرکز فقهی امام محمدباقر (ع) و انتشارات دارالزینالعابدین و کتابفروشی تخصصی احکام در قم این رساله را عرضه میکنند.
«المسائل الشرعی» به شیوه کتب فقهی با کتاب اجتهاد و تقلید آغاز و به کتاب دیات ختم شده است. در مجموع بیش از 2800 مسئله شرعی در این کتاب ذکر شده است.
در ابتدای کتاب سخنی از آیتالله العظمی سیدموسی شبیری زنجانی به تاریخ 12 ذیالقعده 1428 ارائه شده که در آن مطابقت مسائل مندرج در این کتاب را با فتوای خویش تأیید کردهاند. نویسنده پیش از ورود به کتاب این نکته را تذکر داده که مکلف، آداب و مستحبات ذکر شده در این کتاب را بهقصد رجاء بهجای آورد.