جمعه 9 آذر 1403

ویژه خواری بلای جان «عدالت»/ علاج بی‌عدالتی «شفافیت» است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ویژه خواری بلای جان «عدالت»/ علاج بی‌عدالتی «شفافیت» است

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی علاج بی عدالتی را شفافیت دانست و گفت: باید رویکرد جامعه تمایل به مسئولان پاکدست و سالم باشد.

«سید حسین حسینی کیا»، نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره نقش قوه مقننه در تحقق عدالت در جامعه گفت: یکی از ظرفیتهای مجلس شورای اسلامی برای تحقق عدالت در کشور، توزیع عادلانه منابع است.

وی با بیان اینکه با وجود توسعه یافتگی بسیاری از استانها و شهرستان ها در کشور شاهد محرومیت برخی استانها هستیم افزود: باید عدالت در توزیع در سرتاسر کشور یکسان شود.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه برای تحقق عدالت در کشور باید شایسته سالاری در راس انتصابات قرار گیرد افزود: باید نظارت جدی در امور مختلف کشور از بخش های اجرایی تا بخش های تقنینی و قضایی حاکم باشد.

حسینی کیا با بیان اینکه باید اولویت مجلس درد و دغدغه مردم باشد تصریح کرد: امروز دغدغه مردم بیکاری و مشکلات معیشتی است که باید قبل از هر چیز در اولویت مجلس قرار گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه نگاه عادلانه مدنظر رهبری حذف بروکراسی اداری در کشور است عنوان کرد: نگاه عادلانه یعنی اینکه صدور مجوز برای واحد های تولیدی ضمن شفافیت در کوتاهترین ممکن بدون پیچ و ختم های اداری صادر شود تا کسانی که اهلیت دارند مجوز فعالیت پیدا کنند.

وی با بیان اینکه رفع تبعیض در کشور همان تحقق نگاه عادلانه است تصریح کرد: نباید بین حقوق کارگر و مسئول فاصله خیلی بالا و نجومی باشد؛ باید سازوکاری اندیشیده شود تا اینگونه نباشد یک نفر میلیاردها تومان وام بدون وثیقه و سود دریافت کند و یک نفر برای یک میلیون تومان وام ماهها پشت در بانک ها بماند.

نماینده مردم سنقر در مجلس گفت: امروز بخش های مختلف کشور گرفتار تبعیض هستند، 3 درصد از دارایی و سرمایه مملکت در اختیار 97 درصد و 97 درصد دارایی های مملکت در اختیار 3 درصد است.

حسینی کیا با اشاره به اینکه امروز برای انجام هر اقدامی در هر مجموعه و نهادی باید به دنبال رانت و لابی بود تصریح کرد: رانت و ویژه خواری نگاه عادلانه را از بین برد و بلای جان عدالت شده است.

وی علاج بی عدالتی را شفافیت دانست و خاطرنشان کرد: باید رویکرد جامعه تمایل به افراد پاکدست و سالم باشد تا در سیستم دموکراتیک حاکم بر کشور مسئولانی که از سلامت رفتاری و اقتصادی برخوردار هستند به مسئولیت برسند.

انتهای پیام / ک