پنج‌شنبه 12 تیر 1404

پایان عملیات حج با 160 پرواز و میانگین تاخیر 6.5 دقیقه

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
پایان عملیات حج با 160 پرواز و میانگین تاخیر 6.5 دقیقه

عملیات حج تمتع 1404 با انجام آخرین پرواز از مدینه، صبحگاه امروز (چهارشنبه، 11 تیر) با موفقیت به پایان رسید.

عملیات حج تمتع 1404 با انجام آخرین پرواز از مدینه، صبحگاه امروز (چهارشنبه، 11 تیر) با موفقیت به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، ورود آخرین پرواز هواپیمایی ایرانی از فرودگاه مدینه منوره به فرودگاه مشهد مقدس در ساعت 01:20 بامداد چهارشنبه (11 تیر) انجام شد و بر این اساس عملیات بازگشت حجاج حج تمتع 1404 به‌طور رسمی پایان یافت.

رضا رضایی، نماینده مدیرعامل هواپیمایی ایرانی در عملیات حج مدینه، گفت: پس از وقفه 12 روزه‌ای که به‌دلیل بسته شدن موقت فضای هوایی کشور در روند بازگشت حجاج ایجاد شد، با بازگشایی مسیرهای شرقی و هماهنگی‌های فوری، پروازهای بازگشت از مدینه بلافاصله از سر گرفته شد. این پروازها با نظم کامل و میانگین تأخیر 6.5 دقیقه انجام شدند که ثبت رکورد بسیار خوبی برای هما پس از 15 سال است.

وی افزود: این مرحله از عملیات در شرایطی به پایان رسید که به‌دلیل تحولات منطقه‌ای، مدیریت لحظه‌ای و برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای پروازها ضروری بود. با این حال، تمامی پروازهای هواپیمایی ایران مطابق با برنامه‌ریزی مجدد انجام شد و هیچ پروازی لغو یا متوقف نشد.

رضایی همچنین از ثبت رکورد تعجیل 2 ساعت و 11 دقیقه‌ای در یکی از پروازهای بازگشت حجاج به‌عنوان نمادی از چابکی عملیاتی هواپیمایی ایران عنوان کرد و گفت: 19471 زائر با 160 پرواز به سلامت به فرودگاه مشهد مقدس منتقل شده‌اند.