پایان موفق مویتای ایران در منامه با 9 مدال رنگارنگ
کار تیم مویتای جوانان ایران در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان در بحرین با کسب 9 نشان رنگ به اتمام رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مبارزات پایانی رقابتهای موی تای سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان، امروز (یکشنبه) برگزار شد و نمایندگان کشورمان موفق به کسب دو مدال طلا، دو نقره و پنج برنز شدند.
امروز و در بخش مبارزات دختران، باران جانی در وزن 40- کیلوگرم رده سنی 14 تا 15 سال با غلبه بر نماینده قدرتمند تایلند در فینال، نخستین مدال طلای مویتای ایران را به دست آورد.
همچنین روژان بهنامی در وزن 48- کیلوگرم رده سنی 15 تا 14 سال با پیروزی برابر حریفی از ویتنام دومین طلای ایران را به ارمغان آورد. پیش از این، بهنامی دو نماینده دیگر از تایلند و مالزی را با ناکاوت شکست داده بود.
در مبارزات گروه پسران نیز ابوالفضل حاجیوند در وزن 45- کیلوگرم و یاسین موسوی در وزن 60- کیلوگرم به مدالهای نقره دست یافتند. حاجیوند در فینال به محمد فیاض از عراق باخت و موسوی هم در مبارزه پایانی مقابل احمد رایان از اردن نتیجه را واگذار کرد.
همچنین صبح امروز سودا آقایی در بخش وایکرو دختران 14 و 15 سال، امیرعباس ساغری در وای کرو پسران 14 و 15 سال و طاها شریفی در رده سنی 16 و 17 سال هر سه به مدال برنز دست یافتند.
در قسمت مبارزه نیز، مائده صادقزاده در 45- کیلوگرم دختران 14 و 15 سال و امیرمحمد مجیدینیا در 57- کیلوگرم 16 و 17 سال نیز با قبول شکست در نیمهنهایی، مدال برنز کسب کردند.
بدین ترتیب، تیم ملی مویتای جوانان ایران با مجموع دو مدال طلا، دو نقره و پنج برنز کار خود را در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان 2025 به پایان رساند.
گفتنی است آکام احمدی، اسماعیل جعفری، رضا بخشی، محدثه شیبانی، درسا فرشادپور و حنانه تقیپور در مبارزه، کیانا همتی در وای کرو و فراز بنی سعید و محمد روحی مفرد اعضای تیم مای موی، ورزشکارانی بودند که با قبول شکست برابر حریفان خود از دور مسابقات کنار رفتند.