پرستار
پرستار
آیت الله رئیسی گفت: پرستاران و کادر درمان در این مدت خوش درخشیدند و باید از زحمات کادر درمان و پرستاران به صورت خاص تشکر کرد.
رئیس جمهور با حضور در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد روز پرستار را به پرستاران و کادر درمان این بیمارستان تبریک گفت.
این قهرمان کشورمان شهید ابراهیم هادی را به معنای واقعی پهلوان دانست و تاکید کرد که باید زندگینامه این شهید والامقام خوانده شود که سراسر پند و اندرز دارد.
نائب رئیس شورای عالی نظام پرستاری با بیان اینکه کمتر از یک پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی داریم، بر لزوم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تاکید کرد.
به اعتقاد علمای شیعه و سنی، حضرت زینب (س)؛ مظهر ایثار و مقاومت در جامعه اسلامی هستند و صبر و تقوای ایشان الگوی پرستاران در خط مقدم مقابله با کروناست.
خرم آباد - ایرنا - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از پارک بانوان شهرستان کوهدشت که از مدت هشت سال پیش تاکنون به صورت نیمه تمام رها شده بود، بازدید کرد.
پرستاران، فرشته های مهربانی هستند که با عشق و علاقه در خدمت بیماران بوده و از آنان پرستاری میکنند و صبر و استقامت و بردباری در این راه را از پرستار نهضت حسینی، حضرت زینبکبری (س) الگو گرفتهاند.
به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار تعدادی از کتابهایی را که روایتگر ازخودگذشتگی پرستاران در روزهای دشوار هستند معرفی کردیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در سال 99 حداقل 1250 نفر از سازمان نظام پرستاری درخواست برای مهاجرت (گوداستندینگ) کردهاند
خرم آباد - حجت الاسلام رئیسی صبح امروز با حضور در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد، روز پرستار را به پرستاران این بیمارستان تبریک گفت.
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در سال 99 حداقل 1250 نفر از سازمان نظام پرستاری درخواست برای مهاجرت (گوداستندینگ) کردهاند
در دو سال شیوع کرونا در کشور، سختی کار پرستاران به خوبی مشخص شد و البته این قشر از جامعه مطالبات به حقی دارند که باید هرچه سریعتر تحقق یابد تا هم از اتفاقاتی مانند مهاجرت کادر درمان جلوگیری شود و هم خدمات بهتری برای سلامت جامعه ارائه شود.
جمالیان گفت: استاندارد پرستار به ازای هر تخت 1.2 نفر است، در حالی که این میزان تا سال گذشته در استان مرکزی 0.8 نفر پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی بود و امسال به حدود یک پرستار به ازای هر تخت رسیده است.
خرمآباد - ایرنا - آیت الله رییسی رییس جمهور روز جمعه به مناسبت گرامیداشت تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور در بیمارستان شهید رحیمی خرمآباد با کادر درمان و پرستاران این مرکز دیدار کرد.