سه‌شنبه 21 بهمن 1404

پرسپولیس با دنیل گرا به توافق رسید

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پرسپولیس با دنیل گرا به توافق رسید

باشگاه پرسپولیس در آستانه دومین خرید خود در پنجره نقل‌وانتقالاتی زمستانی قرار دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بعد از جدایی سرژ اوریه از تیم فوتبال پرسپولیس گزینه‌های زیادی برای جانشینی او در سمت راست خط دفاعی سرخ‌پوشان مطرح شد که جدی‌ترین آنها مجید عیدی، مدافع گل‌گهر سیرجان بود که مذاکرات طرفین به نتیجه نرسید، اما حالا گفته می‌شود دومین خرید خارجی این تیم نهایی شده و مسئولان این باشگاه با یک دفاع راست اروپایی که اصالتی مجارستانی دارد به توافق رسیده‌اند.

دنیل گرا (Daniel gera) مدافع 30 ساله و 181 سانتی‌متری مجارستانی مورد نظر پرسپولیس است که در صورت توافق نهایی طرفین، این بازیکن جذب خواهد شد. این بازیکن که 4 بازی ملی هم در کارنامه‌اش دارد هم اکنون عضو باشگاه دیوژگوری است و در 16 دیدار تیمش به میدان رفته و موفق به ثبت یک گل شده است. وی در 3 فصل اخیر موفق به ثبت 14 گل شده است.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس پیش از این ایگور سرگیف را به خدمت گرفته و امکان خرید دو بازیکن دیگر را هم خواهد داشت و شاید تا پنجم بهمن نقل و انتقالات را به پایان برسانند و دیگر کار به جذب بازیکن سهمیه فیفا کشیده نشود.

انتهای پیام /