پرسپولیس: شکایت جدید النصر بیپایه و اساس است
![پرسپولیس: شکایت جدید النصر بیپایه و اساس است](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1399/8/23/1155061_216.jpg)
وکیل باشگاه پرسپولیس با ارائه توضیحات در مورد شکایت مجدد باشگاه النصر تاکید کرد که شکایت جدید باشگاه سعودی بیپایه و اساس است.
به گزارش ایرنا، امیر ساعد وکیل باشگاه پرسپولیس درباره شکایت دوباره باشگاه النصر به کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا اظهار داشت: شامگاه چهارشنبه در پاسخ به شکایت 123 صفحهای النصر که توسط چند وکیل پر نام و آوازه اروپایی تهیه شده است، لایحه 125 صفحهای پرسپولیس که تنها یک هفته برای تهیه آن فرصت بود نزد کمیته استیناف AFC به ثبت رسید.
وکیل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: در شکایت جدید النصر چند ادعای جدید مطرح شده که بیپایه و اساس بوده است. درخواست دستور موقت النصر در اوایل این هفته، برای به تعویق انداختن تاریخ برگزاری مسابقه فینال تا تعیین تکلیف نهایی این پرونده در AFC یا CAS نیز رد شد.
وی خاطر نشان کرد: ایرادات شکلی و ماهوی متعددی به لایحه باشگاه عربستانی وارد است. امیدواریم همانگونه که بازیکنان پرسپولیس در مستطیل سبز، تیم النصر را شکست دادند، در این کارزار حقوقی نیز پرسپولیس به موفقیت قاطع دست پیدا کند. ما در بخش حقوقی نهایت تلاشمان را برای دفاع از حق پرسپولیس انجام دادهایم و آنطور که از مسوولان تیم نیز شنیدهام اعضای تیم با حمایت مدیران باشگاه برای حضوری پرقدرت در فینال آسیا آماده میشوند.
تیم فوتبال پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا موفق شد النصر عربستان را شکست دهد.
پس از این مسابقه باشگاه عربستانی از پرسپولیس با ادعای استفاده از بازیکنان غیر قانونی شکایت کرد که این شکایت در مرحله اول توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا رد شد.
بیشتر بخوانید: اسکوچیچ درباره شکست بوسنی: خوب پرس کردیم لینک کوتاه: asriran.com/003Ad1