پرهام مقصودلو
پرهام مقصودلو
سرپرست فدراسیون شطرنج با تاکید بر اینکه اولویت همکاری با مربیان داخلی است، گفت: برای بهرهمندی از علم روز با مربیان خارجی همکاری میکنیم به شرطی اینکه نمونه او در ایران نباشد.
سید محمدامین طباطبایی که اخیرا به عنوان سوپر استاد بزرگی شطرنج دست یافت با تاکید بر برخی بیتوجهیها و عدم حمایت ها گفت: مربی روسی که برای تیم ملی جذب شد در حد و اندازه های ما نیست.
سرپرست فدراسیون شطرنج گفت: تیویاکوف در صحبتهای اولیه ساعتی 100 دلار پیشنهاد کرده اما چون صحبتها از راه دور بود ما در مورد کم کردن این مبلغ صحبتی نکردیم.
اردوی تیم ملی شطرنج برای حضور در بازی های آسیایی در حالی از امروز زیر نظر استاد بزرگ روسی آغاز می شود که ملی پوشانی مانند پرهام مقصودلو و سید محمد امین طباطبایی در اردو حضور ندارند.
شهرام عظیمی 2 ماه بعد از حضورش در راس فدراسیون شطرنج از مشکلات متعدد به ویژه در بخش مالی صحبت کرد.
شهرام عظیمی دو ماه بعد از حضورش در راس فدراسیون شطرنج از مشکلات متعدد به ویژه در بخش مالی صحبت کرد.
سرپرست فدراسیون شطرنج گفت: به میوه فروش، هتل، رستورانو حتی نصاب پرده هم بدهکاریم. یک میلیارد و 880 میلیون بدهکار برق هستیم. این فدراسیون 17 میلیارد بدهی مالیاتی دارد.
سرپرست فدراسیون شطرنج در واکنش به احتمال حضورش در انتخابات گفت: من سرباز نظام هستم و هر جا که تکلیف شود، کمک میکنم.
فدراسیون شطرنج سرمربی را برای کوچ شطرنجبازان در جام جهانی انتخاب کرده که ریتینگ کمتری نسبت به ملیپوشان دارد.
مدیر تیم های ملی شطرنج تاکید دارد که عملکرد شطرنجبازان در جام جهانی باکوف انتظار مدال آوری آنها در بازی های آسیایی را بیشتر کرده است.
مدیر تیم های ملی شطرنج تاکید دارد که عملکرد شطرنجبازان در جام جهانی باکو انتظار مدال آوری آنها در بازی های آسیایی را بیشتر کرده است.
پرهام مقصودلو با در پایان دیدارهای تکمیلی دور چهلم جان جهانی شطرنج از دور رقابت تا کنار رفت.
تنها نماینده شطرنج کشورمان از جام جهانی 2023 باکو حذف شد.