چهارشنبه 24 بهمن 1403

پروانه "بیمارستان گاندی" تمدید نشده بود

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
پروانه "بیمارستان گاندی" تمدید نشده بود

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به وجود 350 بیمارستان با عمر بالای 25 سال در کشور گفت: پروانه بیمارستان گاندی تمدید نشده بود.

سعید کریمی امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت درباره ماجرای آتش‌سوزی بیمارستان گاندی و وضعیت ایمنی بیمارستان‌ها اظهار کرد: شهرداری، وزارت بهداشت، وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت کار موظف به رفع خطرات ساختمان‌های ناایمن هستند. ما 350 بیمارستان داریم که عمر بالای 25 سال دارند البته سن بالای 25 سال فرسوده حساب نمی‌شود، اما نیاز به بازسازی دارد.

به گزارش تسنیم، وی درپاسخ به این سوال که چرا وزارت بهداشت به این مراکز با وجود مشکلات ایمنی مجوز می‌دهد؟ افزود: به بیمارستان‌هایی که نیاز به اورهال داشتند مهلت داده بودیم که ظرف 6 تا 12 ماه رفع خطر کنند. 200 بیمارستان ایمن‌سازی و رفع خطر را انجام دادند، اما 100 بیمارستان پروانه‌شان به دلیل عدم رفع مشکل ایمنی، تمدید نشد که بیمارستان گاندی نیز جزو همین بیمارستان‌هایی بود که مجوزش تمدید نشده بود.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: برای این 100 بیمارستان که پروانه شان تمدید نشده بود چند راهکار وجود داشت یکی اینکه براساس قانون پلمب می‌شدند، اما این کار نشدنی است، زیرا با معضل بیکاری پرسنل و... مواجه می‌شویم، اما راه دیگر این است که به مسئولین بیمارستان به مراجع قضایی معرفی شوند.

وی در پاسخ به سؤال مبنی بر اینکه مسئولین بیمارستان گاندی به مراجع قضایی معرفی شده بودند؟ بیان کرد: دادستانی به این موضوع ورود کرده است؛ پیش از این اخطار‌ها به مسئولین داده شده بود و مهلت نیز به آن‌ها داده شده بود و نمی‌توان گفت که بیمارستان گاندی به دلیل مشکلات مالی نتوانسته رفع خطر را انجام دهد.

از میان اخبار

این معجون آنتی بیوتیک گیاهی است

درخواست عجیب زاکانی از پایتخت نشینان