شنبه 3 آذر 1403

پروانه نمایش

پروانه نمایش

وب‌گاه عصر ایران

بطی هم به پیش و پس از انقلاب و یا دولت‌های مختلف ندارد. برخی فیلم‌ها از نظر مسئولان وقت شایسته دریافت پروانه نمایش نبوده‌اند و برای مدتی یا همیشه مهر توقیف خورده‌اند.

وب‌گاه عصر ایران

کارگردان‌هایی که فیلم‌شان دچار مشکل نظارتی است تا وقتی آن مشکل را برطرف نکنند اجازه ساخت فیلم جدید ندارند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: به تازگی فیلمی مستند با عنوان «بزرخی‌ها» ساخته شده که در جشنواره سینماحقیقت نیز حضور دارد. این فیلم به ماجرای توقیف «بزرخی‌ها» می‌پردازد و به همین بهانه نگاهی به شاخص‌ترین فیلم‌های توقیفی و سرنوشت این آثار داشتیم.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: عباس رافعی که برای فیلم «سلوک» پروانه گرفته، می‌گوید به دلیل آنکه یک فیلم توقیفی دارد، فعلا اجازه ساخت فیلم جدیدش را ندارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

عباس یاری، منتقد سینما معتقد است دولت‌ها حتما در گسترش ابتذال در سینما مقصرند. این اتفاق ذره ذره رخ داده، وقتی فیلم‌ها به سمت ابتذال می‌رود و با استقبال مواجه می‌شود، به آهستگی مسیر سینما تغییر می‌کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: سیاست در سینما ممنوع است؟ اگر نیست، چرا حتی فیلم‌های کمدی هم با کنایه‌ای به سیاست و سیاسیون دچار انواع ممیزی می‌شوند؟ و اگر هم سیاست در سینما ممنوع است، دلیل آن چیست؟

وب‌گاه عرشه آنلاین

یکی از فیلم‌های عاشقانه سینمای ایران که بخشی مهمی از داستانش در دانشگاه روایت می‌شود «شام آخر» فریدون جیرانی است؛ فیلمی که 21 سال از ساخت آن می‌گذرد و کارگردانش معتقد است که امروز دیگر نمی‌توان قصه این فیلم را در سینما ساخت.

وب‌گاه عصر ایران

من 15 درصد در فیلم هم داشتم اما به دلیل نام و شهرت تهیه‌کننده، رأی اول را علیه من صادر کردند. من هم شکایتم را به شورایعالی داوری بردم.

وب‌گاه عصر ایران

احسان کرمی هم چندی پیش از کشور خارج شد و در شبکه ماهواره ای منوتو به اجرا مشغول شده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: ابراهیم شفیعی کارگردان فیلم سینمایی «حرف آخر» ضمن گلایه از عملکرد علی شاه‌حاتمی تهیه‌کننده این فیلم، مدعی شد که امکان تماشای نسخه نهایی فیلمش تا قبل از اکران عمومی را به او نمی‌دهند!

وب‌گاه 55 آنلاین

«سینمای گلخانه‌ای» لقبی است که به سینمای دهه 60 داده شده که همان سال‌های تغییر ریل سینمای ایران بعد از پیروزی انقلاب است. این دوران تداعی‌کننده نام یک چهره شاخص در عرصه فرهنگ و سینما نیز هست؛ سیدمحمد بهشتی. برای اینکه بدانیم نگاه او به «سینمای سیاسی» در سال‌های مدیریتش در بنیاد سینمایی فارابی و البته دبیری جشنواره فیلم فجر ( سال‌های 1362 تا 1373) چه بوده، به سراغش رفتیم.

خبرگزاری تسنیم

اگرچه فوتبال ایران و آمریکا 600 میلیون فروش داشته است اما با کسر این میزان، خود فیلم‌ها 6 میلیارد و 100 میلیون فروش داشتند که نسبت به هفته‌های اخیر رقم بالاتری است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: محمد خزاعی ادعا کرده که سینمای خصوصی ایران به تنهایی توان حضور در عرصه‌های جهانی را ندارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

محمد خزاعی ادعا کرده که سینمای خصوصی ایران به تنهایی توان حضور در عرصه‌های جهانی را ندارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: یک کارشناس سینما خطاب به مدیران سینما و برای خروج از بحرانی که گریبانگیر سینما شده، می‌گوید: فیلم‌های «کاناپه» و «قاتل و وحشی» قابل نمایش هستند، در آداب حکمرانی سینما تجدیدنظر کنید!