پنج‌شنبه 6 آذر 1404

پروسه تست دوپینگ در فوتبال تغییر کرد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
پروسه تست دوپینگ در فوتبال تغییر کرد

سرپرست دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال از تغییرات در پروسه تست گیری‌های بین المللی دوپینگ در فوتبال خبر داد.

سرپرست دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال از تغییرات در پروسه تست گیری‌های بین المللی دوپینگ در فوتبال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر بهار حسن میرزایی سرپرست دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال به سایت این فدراسیون، گفت: به دنبال برگزاری وبینار معرفی کیت‌های جدید کنترل دوپینگ فیفا در تاریخ 24 فروردین ماه، کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد در مسابقات آتی خود شروع به استفاده از این کیت‌های کنترل دوپینگ جدید خواهد کرد.

وی اضافه کرد: از تفاوت‌های کیت جدید می‌توان به استفاده راحت تر، کاهش اجزا و کاهش پسماند و سبک وزن تر و امن تر بودن آنها اشاره کرد. همچنین از سال آینده میلادی، فیفا و AFC به طور همزمان استفاده از سامانه مرکزی کنترل دوپینگ را شروع خواهند کرد. این سامانه متعلق به وادا (سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ) است که پروسه تست گیری ها با حذف پروسه قبلی که بر پایه فرم‌های کاغذی بود، به شکل کاملا آنلاین ارتقا خواهد یافت.

این تغییرات در حالی رقم خورده است که استقلال، پرسپولیس و تراکتور از شهریور ماه در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف حریفان خود می‌روند. تیم ملی ایران هم در شهریورماه دو بازی در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 دارد.