پرونده خسارت پلنگ در سیستان و بلوچستان پس از 11 سال به نتیجه رسید
![پرونده خسارت پلنگ در سیستان و بلوچستان پس از 11 سال به نتیجه رسید](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/06/14/4/157172301.jpg)
زاهدان - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: پرونده خسارت حمله پلنگ به دام در جنوب استان پس از 11 سال و با پیگیری این ادارهکل به نتیجه نهایی رسید و خسارت دامداران محلی پرداخت شد.
وحید پورمردان روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی 11 سال حملات پلنگ به دامهای اهالی به دلایل متفاوت اداری و جزییات کارشناسی پس از پیگیریهای طولانی مدت و بررسی گزارشهای زمان وقوع، بالاخره خسارت از سوی این ادارهکل تایید و پرداخت شد.
وی گفت: با پیگیریهای بخش حقوقی سازمان برای پرداخت خسارت به دامدارانی که در نواحی زیست پلنگ حضور دارند و طبق مستندات بدست آمده و بررسیهای کارشناسی توسط همکاران این ادارهکل و در راستای حمایت از گونه ارزشمند پلنگ، پرداخت خسارات به دامداران استان انجام شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: در این جریان به 24 نفر خسارت دیده از حمله پلنگ نیز خسارت پرداخت شد.
بر اساس شواهد به دست آمده عمده زیستگاه این گربه سان در سیستان و بلوچستان ارتفاعات 'منطقه حفاظت شده بیرک' در محدوده شهرستانهای سراوان و نیکشهر و مناطق نصرت آباد، بزمان و کنارک است. این گونه جانوری با توجه به محدود بودن شمار قلاده های موجود در مناطق مختلف کشور و این استان باید از سوی محیط بانان و مردم بیشتر مورد حمایت قرار گیرد زیرا از بین رفتن پلنگ ایرانی دیگر بازگشتی نخواهد داشت، از این رو در چند سال اخیر شاهد اجرای برنامه های حمایتی خوبی از سوی دوستداران حیات وحش در سیستان و بلوچستان در رابطه با جلوگیری از شکار این حیوان بوده ایم.
*س_برچسبها_س*