شنبه 11 مرداد 1404

پروژه انتقال گاز بویین زهرا به کرج در مرحله تکمیل است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پروژه انتقال گاز بویین زهرا به کرج در مرحله تکمیل است

کرج - ایرنا - استاندار البرز اعلام کرد که پروژه انتقال گاز شهرستان بوئین زهرا به شهرستان کرج در مرحله پایانی و تکمیلی است که تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

عزیزاله شهبازی روز یکشنبه در بازدید از روند پیشرفت پروژه انتقال گاز بویین زهرا به کرج افزود: طبق زمان بندی که پیشتر اعلام شده بود، مقرر شد فاز یک این پروژه تا پایان سال 99 تکمیل شود و فاز دوم نیز در سال 1400 به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: بر این اساس، این تقاضا مطرح شد که با تامین اعتبار هر 2 فاز پروژه انتقال گاز بویین زهرا به کرج امسال بهره برداری شود.

استاندار البرز گفت: با تکمیل این پروژه علاوه بر تامین گاز مصارف خانگی استان، شهرک های صنعتی امید البرز، نجم آباد، منطقه ویژه اقتصادی پیام، شهرک صنعتی کوثر، 25 شهرک گلخانه ای و بیش از 2 هزار واحد موجود، از فشار گاز پایدار بهره مند خواهند شد و تامین گاز استان تا 50 سال تضمین می شود.

شهبازی اظهار داشت: دراین زمینه با دفتر رییس جمهوری مکاتبه شد که دکتر روحانی دستور لازم برای انجام سریع پروژه گازرسانی بوئین زهرا - کرج را صادر کردند.

وی افزود: بر این اساس با توجه به عنایت رییس جمهوری، برای نظارت بر روند پروژه و رفع موانع احتمالی، طی جلسات و بازدید های مستمر، نسبت به تسهیل و سرعت بخشی به امور اقدام می کنیم.

:

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*