سه‌شنبه 14 اسفند 1403

پروژه جدید فرهنگی تا تکمیل طرح های نیمه کاره شروع نمی شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
پروژه جدید فرهنگی تا تکمیل طرح های نیمه کاره شروع نمی شود

ساری - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هیچ پروژه جدیدی شروع نمی کنیم مگر اینکه پروژه های نیمه کاره تکمیل شود.

ساری - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هیچ پروژه جدیدی شروع نمی کنیم مگر اینکه پروژه های نیمه کاره تکمیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی صبح پنجشنبه در بازدید از تالار مرکزی نیمه کاره ساری با بیان اینکه هیچ پروژه جدیدی را تا قبل از تکمیل طرح‌های ناتمام فرهنگی شروع نمی‌کنیم، گفت: برای تکمیل تالار مرکزی ساری و کتابخانه مرکزی آن حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه 20 میلیارد تومان برای تکمیل کتابخانه مرکزی اعتبار داده می‌شود، افزود: برای این کتابخانه و تالار مرکزی ساری اعتبار گذاشته می‌شود و اعتبار این طرح‌ها از هر محلی باید تأمین شود.

عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز گفت: تالار مرکزی با پیشرفت 90 درصدی از طرح‌های مهم فرهنگی استان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه ساخت این پروژه از 15 سال قبل شروع شده است، گفت: این طرح دارای سالن‌های متعددی است و می‌توان در آن به اجرای برنامه‌های مختلف پرداخت.

آروز ولی پور مدیرکل کتابخانه های مازندران نیز با بیان اینکه ساخت کتابخانه مرکزی از ساال 90 شروع شده است، افزود: با گذشته 10 طرح دارای پیشرفت 60 درصدی است.

وی با بیان اینکه پنج سال پیش 20 میلیارد تومان برای ساخت کتابخانه تخصیص داده شد، گفت: هنوز مشخص نشده که چقدر برای پروژه کتابخانه مرکزی اعتبار تزریق شده است.