پریناز ایزدیار
پریناز ایزدیار
پس از اتهامات مطرح شده توسط شماری از عوامل سینما درباره یکی از بازیگران شناخته شده، موجی در سینمای ایران شکل گرفت؛ موجی که اکنون با امضای یک بیانیه بازیگران، کارگردانها و عوامل فنی زن سینمای ایران همراه شدهاند و آنها خواستار تشکیل یک کمیته در خانه سینما برای رصد و رسیدگی مداوم این موارد در سینمای ایران شدند.
تلخترین اتفاقی که از ابتدای فروردین 1401 تا امروز، جمعه، پنجم فروردین در فضای فرهنگ و هنر ایران رخ داد، درگذشت رضا براهنی بود و شیرینترینش تماشای ایرج طهماسب و عروسکهایش و آنچه دستمایه طعنه و کنایه به صداوسیما شد پخش «مارمولک» پس از گذشت دو دهه از ساخت و توقیفش.
ایرج طهماسب در واکنش به حرف پریناز ایزدیار که گفت گوشت دوست ندارد؛ گفت شما گوشت دوست نداری و ما گوشت گیرمان نمیآید.
ایرج طهماسب که در دومین قسمت از برنامه تازهاش، «مهمونی» میزبان پریناز ایزدیار شد در واکنش به این که او گفت گوشت دوست ندارد گفت شما گوشت دوست نداری و ما گوشت گیرمان نمیآید.
پریناز ایزدیار اولین مهمان مجموعه مهمونی بود. ملاقات او با یکی از شخصیتهای این مجموعه را ببینید.
پریناز ایزدیار، مهمان دومین قسمت از «مهمونیِ» ایرج طهماسب شد. ایرج طهماسب در بخشی از این برنامه از ایزدیار خواست داستانی را با احساسات گوناگون؛ خوشحالی، غم، خشم و بیحسی تعریف کند.
پریناز ایزدیار مهمان دومین قسمت از «مهمونیِ» ایرج طهماسب شد. او که در این برنامه گفت گوشت نمیخورد با عتاب و خطاب یکی از عروسکها، «قیمهخانم» روبهرو شد.
پریناز ایزدیار، مهمان دومین قسمت از «مهمونیِ» ایرج طهماسب شد. او که در این برنامه گفت گوشت نمیخورد با عتاب و خطاب یکی از عروسکها، «قیمهخانم» روبهرو شد.
قسمت دوم «مهمونیِ» ایرج طهماسب با حضور پریناز ایزدیار، بازیگر شناختهشده در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
قسمت دوم «مهمونیِ» ایرج طهماسب با حضور پریناز ایزدیار، بازیگر شناختهشده در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
فیلمهای سینمایی «دینامیت» از مسعود اطیابی، «گشت 3» به کارگردانی سعید سهیلی، مطرب به کارگردانی محسن کیایی، هزار پا به کارگردانی ابوالحسن داوودی و متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی پنج فیلم پرفروش تاریخ سینمای کشور هستند.
حسین پاکدل فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» ساخته ناصر تقوایی را برای نابینایان توضیحدار کرد.
حسین پاکدل فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» ساخته ناصر تقوایی را برای نابینایان توضیحدار کرد.
حسین پاکدل فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» ساخته ناصر تقوایی را برای نابینایان توضیحدار کرد.
تهران - ایرنا - حسین پاکدل فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» ساخته ناصر تقوایی را برای نابینایان توضیحدار کرد.