پزشکیان: در بدترین وضعیت اعتباری هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه بدلیل شرایط جنگ تحمیلی 12 روزه و تحریم های دشمن امروز کشور در بدترین وضعیت منابع و اعتباری قرار دارد، گفت: راه حل مشکلات کشور، مدیریت علمی، صرفه جویی و مصرف بهینه است.
به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان شامگاه پنجشنبه یکم آبان 1404 در یازدهمین سفر استانی دولت به استان آذربایجان غربی در جلسه شورای اداری این استان با بیان اینکه برای حل مشکل فضای آموزشی کشور و نهضت مدرسه سازی با مشارکت مردم و کمک های خیرین کار را انجام دادیم، گفت: کاری که تا امروز درمورد ساخت مدارس انجام شده به اعتبارات دولتی ارتباطی ندارد و از امکانات مردمی و خیرین استفاده کردیم.
پزشکیان با تاکید بر اینکه قول و وعده ای نمی دهیم که نتوانیم آن را اجرا کنیم، گفت: امروز حدود 6 هزار همت پروژه روی زمین مانده داریم که بدون در نظر گرفتن اعتبارات لازم برای آن وعده داده شده و کلنگ زنی شده است. اینکه پروژه های متعدد تعریف کنیم، کلنگ زنی کنیم ولی نتوانیم منابع لازم برای تکمیل کردن آن را تامین کنیم، مدیریت نیست.
رئیس جمهور افزود: ما هم می توانیم برای استان شما یکصد پروژه تعریف کنیم ولی اگر نتوانیم بودجه مورد نیاز آن را تامین کنیم، درست نیست. ابتدا باید بپذیریم و بدانیم که توسعه بدون توجه به منابع مصارف درست نیست و نیروی مازاد زیادی در ادارات داریم، بعد برای کاهش آن و همچنین مدیریت مصرف اقدام کنیم.
پزشکیان با تاکید بر اینکه متاسفانه درست مصرف نمی کنیم و باید جلوی هزینه های اضافی را بگیریم، گفت: با 10 درصد صرفه جویی در مصرف انرژی، معادل 800 هزار بشکه نفت ذخیره شده است.