پزشکیان: مدیریت مصرف سوخت را از خودمان شروع کردیم / حملونقل عمومی اصلاح شود، می توانیم در قیمتهای بین شهری مداخله کنیم + فیلم
رئیسجمهور با تأکید بر لزوم اصلاح زیرساختهای حملونقل عمومی پیش از هرگونه تصمیمگیری قیمتی گفت: دولت مدیریت مصرف سوخت را از درون خود آغاز کرده و مداخله در قیمتهای بینشهری را منوط به ساماندهی قطارهای حومهای و بهبود نظام حملونقل عمومی میداند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پزشکیان در گفتوگو با پایگاه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب گفت: در بحثهای مالی و پولی هم سازمان بهینهسازی و مدیریت مصرف بنزین و گازوئیل را درست کردیم، آنها هم الان برنامههای خاص خودشان را دارند.
پزشکیان گفت: ماشینهای دولتی دیگر کارت سوخت ندارند و باید بروند آزاد بگیرند مصرف کنند؛ یکی هم مناطق آزاد، یکی هم آنهایی که تازه میآیند.
رئیس جمهور همچنین افزود: فعلاً در بقیهی مسائل مداخلهای انجام ندادیم، ولی داریم تلاش میکنیم که آن مسائل قطار حومهی شهری را درست بکنیم. حملونقل عمومی اصلاح بشود، بعد بتوانیم در قیمتهای بین شهری هم مداخله کنیم.