سه‌شنبه 6 آبان 1404

پس دادن حواله‌های خودرو توسط ملی‌پوشان فوتبال حقیقت دارد؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پس دادن حواله‌های خودرو توسط ملی‌پوشان فوتبال حقیقت دارد؟

دیروز شایعه‌ای در خصوص پس دادن حواله‌های خودرو توسط ملی پوشان در رسانه‌ها مطرح شد. این درحالیست که بسیاری از آن‌ها این خبر را تکذیب می‌کنند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبر آنلاین، در حالی که شایعه شده ملی‌پوشان می‌خواهند حواله‌های اهدایی را پس بدهند، بسیاری از آن‌ها این مساله را تایید نمی‌کنند. گفته می‌شود مالیاتی که آن‌ها باید بپردازند زیاد است و به همین دلیل عده‌ای می‌خواهند حواله‌ها را پس بدهند اما چند ملی‌پوش این مساله را تکذیب کردند.

بریز و بپاش پاداش باورنکردنی در تیم ملی فوتبال و فدراسیون / باران سکه و دلار بعد از حذف از جام جهانی قطر!

نکته دیگر این که شایعه شده رسانه‌ای کردن این خبر در راستای گرفتن یک‌سری امتیازات است و ملی‌پوشان تحت هیچ شرایطی حواله‌ها را پس نخواهند داد! برخی منابع غیررسمی می‌گویند بابت این حواله‌ها حدود 800میلیون تومان به هر ملی‌پوش می‌رسد اما عده‌ای ارقام دیگری را مطرح می‌کنند.

همان‌طور که قبلا اشاره شد این حواله‌ها بابت پیروزی تیم ملی مقابل ولز به بازیکنان تیم ملی اهدا شده و قرار بود در صورت پیروزی مقابل آمریکا هم پاداش جداگانه‌ای به بازیکنان تیم ملی تعلق بگیرد که تیم ما آن دیدار را واگذار کرد.

همچنین بخوانید