پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
مرد جوانی در پی اختلاف خانوادگی اقدام به همسرکشی وحشتناکی در ساوه کرد.
پدر معتاد برای تهیه مواد افیونی اش دست به آزار و اذیتهای وحشتناک وفجیعی علیه دختر بچه خود زده است.
رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری 2 مأمور قلابی که قصد داشتند 7 میلیارد ریال از پزشکی در محدوده سعادت آباد تهران کلاهبرداری کنند، خبر داد.
اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری 4 نفر از اعضای باند کلاهبردار حرفه ای به مبلغ 6 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان در تبریز خبر داد.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری چهار نفر از اعضای باند کلاهبرداری حرفهای خبر داد.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری 4 نفر از اعضای باند کلاهبردار حرفه ای به مبلغ 6 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان در تبریز خبر داد.
سردار محمد گودرزی رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری 2 سارق لوازم و محتویات خودرو در گشت زنی های انتظامی خبرداد و گفت: متهم به 30 فقره سرقت اعتراف کرد.
پسر جوان برای قتل پدرش در کردان کرج آدم اجیر کرد.
داخل کوله پشتی یک پارچه سفید به چشم میخورد که در آن استخوانهای اسکلت یک مرد و زن قرار داشت. در بررسی و تحقیق از متهمان مشخص شد که اسکلتها مربوط به بستگان آنها شامل یک زن و یک مرد بوده که اولی حدود 28 سال قبل و دومی در سال 97 فوت کرده و هر دو وصیت کرده بودند که بعد از مرگشان، اجسادشان در کشور عراق دفن شود.
فردی که به یک شهروند و دو مأمور انتظامی در شهرستان کهگیلویه تیراندازی و آنها را مجروح کرده بود، در یاسوج دستگیر شد.
ایران نوشت: زن جوانی که متهم است پس از ارتباط پنهانی و نامشروع با دوست شوهرش همراه او نقشه قتل همسر خود را طراحی و اجرا کردهاند، در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه میشود.
هشدار: قبل از اینکه این خبر را بخوانید به این نکته توجه کنید: اگر شما یا یکی از نزدیکانتان به خودکشی فکر میکنید؛ با شماره تلفن های اورژانس اجتماعی در ایران 123 و در آمریکا و کانادا 911 تماس بگیرید. همچنین شماره 1480 سامانه صدای مشاور و شماره 1570 که خط ملی خدمات حمایتی مشورتی و مددکاری اجتماعی است / عرشه آنلاین
داخل کوله پشتی یک پارچه سفید به چشم میخورد که در آن استخوانهای اسکلت یک مرد و زن قرار داشت. در بررسی و تحقیق از متهمان مشخص شد که اسکلتها مربوط به بستگان آنها شامل یک زن و یک مرد بوده که اولی حدود 28 سال قبل و دومی در سال 97 فوت کرده و هر دو وصیت کرده بودند که بعد از مرگشان، اجسادشان در کشور عراق دفن شود.
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: 13 نفر عاملان کلاهبرداری 10 هزار میلیاردی با 1200 نفر شاکی در استان شناسایی و دستگیر شدند.