پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
هفدهم خرداد بود که یکی از شهروندان در تماس با پلیس 110، اعلام کرد جسد سوخته مرد جوانی را در بیابان های اطراف جاده کمربند سبز دیده است که در نزدیکی روستای سالارآباد از توابع بخش رضویه قرار دارد.
متهم گفت: «همسر عماد در فرصتی مناسب کلید خانه مجردی شوهرش را پیدا کرده و از روی آن ساخته بود. او از من خواست وارد خانه شوهرش شوم و وقتی او به خانهاش آمد، با ضربات چاقو او را از پای دربیاورم. من هم با همدستی دوستم در زمانی که همسر عماد گفته بود او به خانه مجردی میرود، وارد خانه اش شدیم و وقتی عماد وارد شد او را غافلگیر کرده و با ضربات چاقو از پای درآوردیم.»
شواهد نشان میداد آخرین مسافر، پسر 16 سالهای به نام «افشین» بوده که با گوشی موبایلش با راننده جوان تماس گرفته بود.
بررسیها حکایت از آن داشت که مهرداد و همدستش قبل از ورود عماد به خانهاش، وارد خانه او شده بودند و این نشان می داد که آنها کلید خانه او را داشتند. از سویی وارد کردن ضربات متعدد چاقو که مشخص بود با نیت قتل بر بدن مقتول وارد شده است نشان دهنده انگیزهای قویتر از انتقام به خاطر کل کل ساده بود.
21 تیرماه سال 1401 رسیدگی به قتل هولناک مردی به نام بابک با کشف جسد او در پارکینگ خانهاش واقع در محله جوادیه تهران در دستور کار بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت
جسد یک زن جوان نوزدهم خرداد داخل کوره های آجرپزی در کنار گذر شمالی مشهد معروف به جاده کمربند سبز در حالی کشف شد.
ایران نوشت:21 تیرماه سال 1401 رسیدگی به قتل هولناک مردی به نام بابک با کشف جسد او در پارکینگ خانهاش واقع در محله جوادیه تهران در دستور کار بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت.
اعضای باند سرقتهای سریالی که تاکنون 20 خانه را هدف سرقت قرار داده بودند با تلاش کارآگاهان پلیس رباط کریم شناسایی و دستگیر شدند.
همسایهها بعد از کشف جسد این مرد که خانه مجردیای در آن ساختمان داشت موضوع را به مأموران پلیس اطلاع داده بودند اما پیش از آن صدای درگیری و نزاع به گوش آنها نرسیده بود.
پیدا شدن جنازه راننده اسنپ وقتی راز قتل را فاش کرد که پلیس شناسنامه پسرنوجوان را در خودروی وی پیدا کرد.
رئیس پلیس آگاهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: قاتل فراری در ارومیه با عملیات ضربتی پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن دستگیر شد.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: اختلافات شخصی بین 2 شهروند، موجب کشته شدن یکی از آنها شد.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: اختلافات شخصی بین 2 شهروند، موجب کشته شدن یکی از آنها شد.
فرمانده انتظامی چابهار از خودکشی شرور مسلح سابقهدار پس از قتل جوان 22ساله با شلیک به خود در یکی از خیابانهای این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی چابهار از خودکشی شرور مسلح سابقهدار پس از قتل جوان 22ساله با شلیک به خود در یکی از خیابانهای این شهرستان خبر داد.
اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی چابهار از خودکشی شرور مسلح سابقهدار پس از قتل جوان 22ساله با شلیک به خود در یکی از خیابانهای این شهرستان خبر داد.