پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به حادثه تروریستی در سراوان اظهار داشت: در این پرونده چهار نفر دستگیر و برای اتهام 2 قتل عمد، عضویت و معاونت گروهک جیش الظلم تفهیم اتهام شدند و اکنون در زندان هستند.
زمان برگزاری دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی توسط قوه قضاییه اعلام شد.
«سجاد - ب» در اولین جلسه بازپرسی مدعی شد نوجوان به قتل رسیده به دلیل مصرف مشروبات الکلی حال طبیعی خود را از دست داده و به روی او چاقو کشیده است.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: اختلاف مالی بین 2 مرد و یک زن موجب قتل زن با استفاده از سلاح غیرمجاز شد.
روزنامه ایران نوشت: قاتل آتشافروز در یکقدمی چوبه دار بود که بخشش بزرگ خانواده قربانیاش، پاهای لرزان او را جانی دوباره بخشید و به سلول زندان بازگشت.
زن جوان گفت: صبح همسرم به سرکار رفت و من و پسرش در خانه تنها بودیم که مادرش زنگ زد و شروع به توهین کرد و حرفهایش مرا از خود بیخود کرده بود و از خشم و عصبانیت نمیدانستم چه کار باید بکنم تا اینکه نگاهم به پسربچه افتاد و همان لحظه بود که در ذهنم فکر انتقام افتادم. از روی خشم و عصبانیت به سراغ پسرکوچولو رفتم و دستم را روی گلویش فشار دادم و بعد از لحظاتی ناگهان پسرکوچولو بیحرکت شد و...
خراسان نوشت: تناقض گویی های متهم به قتل نوجوان کرولال مشهدی درباره انگیزه جنایت، به جایی رسید که او در آخرین جلسه بازپرسی مدعی شد هنگام قتل دچار جنون آنی شده است!
سرهنگ علی همهخانی با حکم سردار رادان به عنوان معاون جدید فرهنگی و اجتماعی پلیس پایتخت منصوب شد.
مردی با ضربات چاقو در پشت بام خانه ای در شمال تهران به قتل رسید.
مأموران به ردیابی گوشی موبایل نادر پرداختند و دریافتند گوشی موبایل وی و قربانی همزمان در حاشیه پاکدشت آنتندهی داشته است. با افشای این ماجرا نادر 50 ساله ردیابی و بازداشت شد و به جنایت آتشین اعتراف کرد.
از روی خشم و عصبانیت به سراغ پسرکوچولو رفتم و دستم را روی گلویش فشار دادم و بعد از لحظاتی ناگهان پسرکوچولو بیحرکت شد و وقتی دستم را از روی گلویش برداشتم دیگر هیچ حرکتی نمیکرد و نفس نمیکشید.
رسیدگی به این پرونده از اردیبهشتماه سال 95 به دنبال پیدا شدن جسد سوخته یک مرد در حاشیه پاکدشت آغاز شد. شواهد نشان میداد این مرد عمدی به آتش کشیده شده و به طرز دلخراشی جان سپرده است.
پسر 17 ساله افغان پس از قتل عمویش در یکی از خیابانهای شمال تهران همراه همسر 14 ساله مقتول فرار کرد.
ایران نوشت:. متهم گفت: احمد با من تماس گرفت و پولش را خواست. من از برخورد او ناراحت شدم و گفتم 2 ماه دیگر پول را به او برمیگردانم، اما او که عصبانی شده بود شروع به فحاشی کرد و تلفنی مرا تهدید کرد و خواست در پاکدشت با هم قرار بگذاریم.
تناقض گویی های متهم به قتل نوجوان کرولال درباره انگیزه جنایت، به جایی رسید که او در آخرین جلسه بازپرسی مدعی شد هنگام قتل دچار جنون آنی شده است!
ایران نوشت: متهم گفت: احمد با من تماس گرفت و پولش را خواست. من از برخورد او ناراحت شدم و گفتم 2 ماه دیگر پول را به او برمیگردانم، اما او که عصبانی شده بود شروع به فحاشی کرد و تلفنی مرا تهدید کرد و خواست در پاکدشت با هم قرار بگذاریم.