پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
در نخستین تحقیقات مشخص شد که این زن با اصابت ضربات چاقو به گردن و کتفش به کام مرگ فرو رفته است
میخواستم پولدار شوم، اما زمانی که به تهران رسیدم به جرم حمل سلاح گرم و اقدام به سرقت مسلحانه بازداشت شدم و...
مادر میانسال توسط پسرش در شرق تهران هدف ضربات چاقو قرار گرفت و به قتل رسید.
مادر میانسال توسط پسرش در شرق تهران هدف ضربات چاقو قرار گرفت و به قتل رسید.
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی از دستگیری عاملان قتل مرد 37 ساله اراکی پس از 20 روز خبر داد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری قاتل جوان 25 ساله دلگانی پس از 7 سال فرار در شهرستان دلگان خبر داد.
پسر دایی عاشق پیشه که دوست داشت به عشق دوران جوانیاش برسد با همکاری زن مورد علاقهاش نقشه قتل شوهر بیگناه را طراحی کرد و پس از ارتکاب جنایت، جسد را در داخل خودرو به آتش کشید.
اما جستوجوی کارآگاهان با دستور مقام قضایی برای یافتن آلت قتاله (چاقو) نتیجهای نداشت. قاضی میرزایی که متوجه شده بود عروس جوان درباره چاقو دروغ میگوید، باز هم او را سوال پیچ کرد تا اینکه متهم به قتل برای رها شدن از این سوالات به سرویس بهداشتی اشاره کرد و گفت: چاقو را درون چاه انداختم!
عروس 25 ساله ای در مشهد و با انگیزه اختلافات خانوادگی، مادرشوهر 66 ساله اش را با وارد آوردن حدود 70 ضربه چاقو به قتل رساند.
جانشین فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان از دستگیری قاتل جوان 25 ساله دلگانی پس از 7 سال فرار در شهرستان دلگان خبر داد.
ظهر پنجشنبه گذشته، زنگ تلفن پلیس 110 به صدا درآمد و خبر جنایتی وحشتناک در بیسیمهای پلیس پیچید. «پیرزنی در طبقه اول منزل ویلایی در بولوار توس به قتل رسیده است!»
کارآگاهان پلیس آگاهی تهران در تعقیب زن سابقهداری هستند که به بهانه پرستاری از زنان سالخورده قدم در خانههایشان گذاشته و پس از بیهوش کردن آنها با غذای مسموم دست به سرقت طلاهایشان زده است.
مرد 39 ساله بعد از عصبانیت، زنش را با ضربات متعدد چاقو به طرز فجیعی به قتل رساند.
قاتل حواس پرت کلاهش را در محل وقوع جرم جا گذاشت و دو ساعت بعد دستگیر شد.
سه جوان تبعه خارجی که هموطن 36 ساله خودشان را به طرز دلخراشی به قتل رسانده و از صحنه های شکنجه و آزار و اذیت وحشتناک وی فیلم سیاه تهیه کرده بودند، به بیان آخرین دفاعیات خود پرداختند.
مرد متاهل که زنان راننده را به بهانه اینکه خودروشان خراب است متوقف کرده و آزار میداد از سوی دادگاه به اعدام محکوم شد.