پلیس راهور
پلیس راهور
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به محورهای غربی ادامه داد: در بزرگراه های شیخ فضل الله نوری، یادگار امام، شهید آبشناسان و شهید همت ترافیک نیمه سنگین است.
اقتصانیوز: رئیس پلیس راهور شهرستان آباده گفت: به علت تصادف پیکان و پراید در جاده سرحد به صغاد پنج نفر از سرنشینان این 2 خودرو جان خود را از دست دادند.
رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور از تداوم اجرای طرح گواهینامه یکروزه موتورسیکلت در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادنیوز: رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور از تداوم اجرای طرح گواهینامه یکروزه موتورسیکلت در سراسر کشور خبر داد.
رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور از تداوم اجرای طرح گواهینامه یکروزه موتورسیکلت در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادنیوز: به گفته رئیس پلیس راهور فراجا، داشتن کارت معاینه فنی برای موتورسکیلت همانند خودرو اجباری است.
رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد که داشتن کارت معاینه فنی برای موتورسیکلت اجباری است.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: داشتن کارت معاینه فنی برای موتورسکیلت همانند خودرو اجباری است.
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: محدودیت های تردد در بزرگراه شهید همت پس از یک شبانه روز برداشته شد.
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که بزرگراه شهید همت در هر دو مسیر شرق به غرب و بالعکس برای تردد بازگشایی شد.
اقتصادنیوز: رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه شهید همت در هر دو مسیر شرق به غرب و بالعکس برای تردد بازگشایی شده است.
رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: محدودیتهای تردد در بزرگراه شهید همت پس از یک شبانه روز برداشته شد.
رئیس پلیس راهور فراجا در انتخابات مشارکت کرد.
رئیس پلیس راهور فراجا ضمن حضور در پای صندوق رای تاکید کرد: رئیس جمهور آینده توجه ویژهای به موضوع کاهش قربانیان و خسارات مالی ناشی از تصادفات داشته باشد.