پلیس راه
پلیس راه
سازمان راهداری و حملونقل جادهای از بازگشایی جاده چالوس و آزادراه تهران شمال و کاهش 15.6 درصدی تردد خودروها در محورهای برونشهری خبر داد.
شب گذشته به دلیل بارش برف شدید جاده کرج - چالوس مسدود شد که با تلاش بی وقفه ماموران راهداری لحظاتی پیش (امروز چهارشنبه 2 فروردین) بازگشایی شد.
ایرنا نوشت: رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری مشهد - زابل در جاده بیرجند - سربیشه پنج نفر فوت و 44 نفر مصدوم شدند.
2 مسافر نوروزی براثر سقوط سنگ از ارتفاع در محور کندوان جان باختند.
رییس پلیس راه البرز از بازگشایی جاده کرج - چالوس در محدوده این استان خبرداد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری مشهد - زابل در جاده بیرجند - سربیشه پنج نفر فوت و 44 نفر مصدوم شدند.
رییس پلیس راه البرز از بازگشایی جاده کرج - چالوس در محدوده این استان خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیرضا ایرندگانی سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: شامگاه سه شنبه، بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در کیلومتر 25 محور ایرانشهر به نیکشهر سه نفر کشته و 40 نفر مجروح شدند. وی ادامه داد: در پی از اطلاع مرکز پیام اورژانس، 10 دستگاه آمبولانس به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از نزدیکترین پایگاهها، به محل...
سمنان - رئیس پلیس راه استان سمنان بابیان اینکه هم اکنون در محورهای مواصلاتی با بارش برف و باران مواجه هستیم، گفت: دو محور استان سمنان به دلیل بارش برف مسدود شده است.
سرگرد احمدی خاطرنشان کرد: از شروع برف سنگین از محدوده، ولی آباد تا گچسر تیمهای امدادی و پلیس راه و راهداری در صحنه حضور دارند تا خودروها را از محور خارج کنند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس گفت: بر اثر سقوط سنگ از ارتفاع در شب گذشته 2 نفر از مسافران نوروزی در محور کوهستانی کندوان جان باختند.
آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود است.
از شروع برف سنگین از محدوده ولی آباد تا گچسر تیم های امدادی و پلیس راه و راهداری در صحنه حضور دارند تا خودروها را از محور خارج کنند.
ایرنا نوشت: فرمانده پلیس راه کندوان با اشاره به ادامه ریزش برف شدید در این محور پرتردد کشور از خدمات رسانی به 400 دستگاه خودروی در راه مانده خبر داد و گفت: خدمات رسانی به خودروهای این محور ادامه دارد.
اهواز - فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: با وجود افزایش 38 درصدی ترددها در سطح محورهای استان در حوزه درون شهری 50 درصد و در حوزه پلیس راه 78 درصد کاهش فوتی ناشی از تصادفات داشتهایم.
سرهنگ ایرج کهریزی رئیس پلیس راه ویژه شرق استان تهران اظهار کرد: در محور هراز مسیر جنوب به شمال و همچنین آزادراه پردیس - تهران به سوی پردیس محدوده جاجرود ترافیک سنگین گزارش شده است.