پلیس فتا
پلیس فتا
پلیس فتای تهران اعلام کرد، فردی که با وعده پروژه واردات و صادرات پارچه اقدام به کلاهبرداری 10 میلیاردی از شهروندان کرده بود، بازداشت شد.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: فردی که با وعده پروژه واردات و صادرات پارچه اقدام به کلاهبرداری 10 میلیاردی از شهروندان کرده بود دستگیر شده است.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری مجرم اینترنتی که با وعده پروژه واردات و صادرات پارچه اقدام به کلاهبرداری کرده است، خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد قصد سرمایه گذاری در پروژه واردات و صادرات پارچه در فضای مجازی را داشته که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است. رئیس پلیس فتا پایتخت توضیح داد: پرونده اولیه تشکیل شد و شاکی در اظهاراتش عنوان داشت یک ماه قبل در یکی از شبکههای اجتماعی مشغول جستجو بودم...
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری مجرم اینترنتی که با وعده پروژه واردات و صادرات پارچه اقدام به کلاهبرداری کرده است، خبر داد.
سرپرست پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد گفت: باوجود هشدارهای پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری پیامکی ابلاغ الکترونیک قضایی"ثنا" شاهد افزایش قربانی مجرمانه در این استان هستیم.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: دختر جوان که با انتشار تصاویر خصوصی خواستگار سابقش قصد داشت از او انتقام بگیرد با شکایت وی از سوی پلیس دستگیر شد.
چندی قبل مرد جوانی با مراجعه به پلیس فتا از انتشار تصاویر خصوصیاش در شبکه مجازی اینستاگرام خبر داد و گفت که فردی ناشناس قصد هتک حیثیت وی را دارد.
دختر جوان که با انتشار تصاویر خصوصی خواستگار سابقش قصد داشت از او انتقام بگیرد با شکایت وی از سوی پلیس دستگیر شد.
الوانی با اشاره بهاینکه مجرمان سایبری همیشه در کمین هستند تا از کاربران فضای سایبر کلاهبرداری کنند، به کاربران فضای مجازی توصیه کرد با توجه به نزدیکی شب یلدا و افزایش چشمگیر تبلیغات مجرمان سایبری در فضای مجازی، به تبلیغات اغواکننده و فریبنده تبهکاران سایبری در این خصوص توجه نکنند.
دخترجوان از خواستگاری که از ازدواج منصرف شده بود، انتقام سختی گفت.
دختر جوان که با انتشار تصاویر خصوصی خواستگار سابقش قصد داشت از او انتقام بگیرد با شکایت وی از سوی پلیس دستگیر شد.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی در خصوص کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی با ترفند کمک به افراد نیازمند به بهانه شب یلدا هشدارداد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه زیرساخت های کشور در 2 ماه گذشته شدیدترین حملات سایبری را به خود دید، گفت: بخش عمدهای از این حملات خنثی شد و لایه های دفاع سایبری کشور جلوی آنها را گرفت.