پلیس فتا
پلیس فتا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، کتاب «ای کاش زودتر» با متنی روان و ساده به موضوع شبهات و سوالات پیرامون عفاف و حجاب برای دختران نوجوان در بستر کلاس درسِ دخترانه توسط معلم در قالب داستانهای کوتاه، تمثیلات و اشارات سلیس پیرامون تبیین فلسفه وجودی حجاب، الزام امر به معروف و نهی از منکر، تفاوتهای زن و مرد، نحوه ارتباط زن و مرد در اجتماع و... میپردازد. مجموعه داستانهای متصل به یکدیگر...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تیم پشتیبانی شبکه شاد در اطلاعیهای با تاکید بر اینکه هیچ درخواستی از کاربران برای ارسال اطلاعات نداشته است، اعلام کرد: همه درخواستهای ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری افراد و سوءاستفاده از آن، صورت میگیرد. در این اطلاعیه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است: به تازگی پیامهایی برای تعدادی از کاربران ارسال شده و درخواست میکنند...
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی غرب استان تهران خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir در بخش گزارش های مردمی اطلاع دهند.
در پی مراجعه و شکایت شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس با ایجاد صفحه ای در اینستاگرام اقدام به انتشار پیام های جعلی و هتک حرمت آنها کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان بروجرد قرار گرفت.
قائممقام رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: عضویت داوطلبان در گروهها و کانالهای مجازی مدعی تقلب و استفاده از ابزارهای ممنوعه تخلف محسوب شده و موجب محرومیت آنان از آزمون است.
رییس شورای حفاظت آزمون سراسری با تأکید بر اینکه حفاظت از امنیت آزمون سراسری مطالبه ملی است، گفت: عضویت در گروههای مدعی تقلب و استفاده از ابزارهای ممنوعه مشمول مجازات میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان سنجش آموزش کشور، محمدحسین حاجیلو در نشست هم افزایی سازمان سنجش آموزش کشور با نمایندگان تام الاختیار دستگاههای اجرایی - قضائی، امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی در خصوص حفاظت آزمون سراسری سال 1403، گفت: شناسایی و پیشگیری از تخلف و مقابله با اقدامات برنامهریزی شده گروههای سودجو و اغفال گر که موجب نگرانی داوطلبان پرتلاش و زحمتکش میشود،...
فرمانده انتظامی شهرستان علی آبادکتول از دستگیری عامل تهدید وتشویش اذهان عمومی در فضای مجازی خبر داد.
بانکداری الکترونیک به طور قابل توجهی جزئی از زندگی روزمره ما شده است. به آرامی میتوان گفت که تقریباً 90 درصد از امور بانکی ما از طریق اینترنت بانک و موبایل بانک انجام میشود و بسیاری از پرداختها نیز به صورت غیرحضوری انجام میشوند. اما چگونه میتوان امنیت فضای این بانک مجازی را حفظ کرد و از سرقت جلوگیری کرد؟
به گزارش اقتصادنیوز: چند روزی است که برخی از کاربران در شبکه شاد پیامی هشدار آمیز مبنی بر اینکه حساب کاربریشان تا 24 ساعت آینده مسدود خواهد شد، دریافت کردهاند؛ پیامی که تیم پشتیبانی شاد آن را جعلی و با هدف کلاهبرداری از کاربران اعلام کرده و نسبت به آن هشدار داده است.
شبکه شاد تأکید میکند هیچگونه درخواستی برای ارسال اطلاعات از طریق پیامهای خصوصی ندارد و اینگونه عملیات تنها از طریق اشخاص متخلف و سودجو انجام میشود.
چند روزی است که برخی از کاربران در شبکه شاد پیامی هشدار آمیز مبنی بر اینکه حساب کاربریشان تا 24 ساعت آینده مسدود خواهد شد، دریافت کردهاند.
مشتریان شبکه بانکی میتوانند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاههای پوز، بدون استفاده از رمز، پرداختهای خود را انجام دهند.
شبکه شاد اعلام کرد: «هرگونه پیام برای دریافت نام و نامخانوادگی و شماره تلفنهمراه مخاطبان، کلاهبرداری و از سوی افراد متخلف است.»
شبکه شاد اعلام کرد: هرگونه پیام برای دریافت نام و نامخانوادگی و شماره تلفن همراه مخاطبان کلاهبرداری و از سوی افراد متخلف است. شبکه شاد اعلام کرد: هرگونه پیام برای دریافت نام و نامخانوادگی و شماره تلفن همراه مخاطبان کلاهبرداری و از سوی افراد متخلف است. به گزارش عرشه آنلاین، اخیراً در شبکه شاد پیامی برای مخاطبان ارسال میشود مبنی بر اینکه «طی بررسی های اخیر در حساب کاربری شما حساب شما...
شبکه شاد اعلام کرد: هرگونه پیام برای دریافت نام و نامخانوادگی و شماره تلفن همراه مخاطبان کلاهبرداری و از سوی افراد متخلف است.