پلیس فتا
پلیس فتا
اقتصاد نیوز: دادستان عمومی و انقلاب شهر ری در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری میان یک زن و مرد در شهر ری گفت: متهم در تاریخ چهارم آذرماه بازداشت و تحویل مرجع قضایی مربوطه شده است.
اقتصادنیوز: نوفرستی درباره جزئیات انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری میان یک زن و مرد در شهر ری توضیحاتی داد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: نوفرستی درباره جزئیات انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری میان یک زن و مرد در شهر ری توضیحاتی داد.
دادستان عمومی و انقلاب شهر ری: تحقیقات حکایت از این دارد که شخصی که از جزئیات پرونده مطلع بوده با سوءنیت و با هدف ایجاد التهاب در جامعه در شرایط کنونی اقدام به انتشار این کلیپ در فضای مجازی کرده است.
نوفرستی درباره جزئیات انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری میان یک زن و مرد در شهر ری توضیحاتی داد.
سرهنگ کاظمی به شهروندان هشدار داد که فریب تبلیغات دروغین سودجویان در فضای مجازی در خصوص فروش داروی بیماری کرونا را نخورند.
ایسنا نوشت: باتوجه به شیوع کرونا ویروس در کشور تمایلات هموطنان مبنی بر ثبت سفارش و خرید اقلام مورد نیاز روزمره از سایتهای فروشگاهی افزایش یافته است و در این میان افرادی با سوء استفاده از موقعیت پیش آمده اقدام به سودجویی و کلاهبرداریی می کنند.
باتوجه به شیوع کرونا ویروس در کشور تمایلات هموطنان مبنی بر ثبت سفارش و خرید اقلام مورد نیاز روزمره از سایتهای فروشگاهی افزایش یافته است و در این میان افرادی با سوء استفاده از موقعیت پیش آمده اقدام به سودجویی و کلاهبرداریی می کنند.
سازنده فایل صوتی درباره ویروس کرونا با پیگیری مسئولان پدافند غیر عامل استانداری هرمزگان شناسایی شد.
آخرین آمار مبتلایان «کووید -19»/ دستگیری قاتلان فراری در اراک / ادعای دو پسر در پرونده قتل یک مادر / شکایت دختر جوان از مهندس متاهل / کشتههای مسمومیت الکلی به 71 نفر رسید / درخواست قصاص برای برادر / سرقت به خاطر عشق به پسرعمو!/ انفجار منزل مسکونی در بومهن 13 مصدوم بر جای گذاشت / تولد و مرگ در «ساعت جنایت»
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: قطعا پلیس فتا با انتشاردهندگان فراخوانهای مربوط به مراسم چهارشنبه آخر سال برخورد قانونی خواهد کرد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با انتشاردهندگان فراخوان برگزاری مراسم چهارشنبهسوری در فضای مجازی برخورد قانونی می کند.
سرهنگ رجبی از برخورد با منتشرکنندگان فراخوان برگزاری مراسم چهارشنبهسوری در فضای مجازی خبر داد.