پل اتصال شرکت نفت و شرکت بازرگانی ایران غیرقانونی است

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: پلهایی که به لحاظ قانونی خلاف مقررات ساخته شدند، تعیین تکلیف آنها بر عهده ماده 100 است.
مهدی عباسی گفت: در شهر تهران پلهایی داریم که به لحاظ قانونی خلاف مقررات ساخته شدند، تعیین تکلیف آنها بر عهده ماده 100 است و باید تصمیم گیری کنند.
به گفته رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، باید کارکرد پل و حقوق عمومی که تضعیع می کنند بررسی شود و بر اساس مسائل فنی و مهندسی و مالکیت در کمیسیون های تخصصی رای صادر شود.
او درباره غیرقانونی بودن پلی در کوچه یغما گفت: این پل و امثال آن که از معبر عمومی استفاده می کنند اصلا امکان پذیر نیست مگر اینکه مدیریت شهری تصمیم جدید بگیرد.
12 اردیبهشت سازههای غیرقانونی مجتمع تجاری پالادیوم تخریب شد اما پل احداث شده بین شرکت نفت و شرکت بازرگانی ایران در کوچه یغما با سکوت مدیران شهری مواجه شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری